EMANUELA BOGDAN & FLAVIA BOGDAN: Câștigătoarea concursului „Românii au talent”

În acest material vom vorbi despre Laura Bretan, câștigătoarea concursului „Românii au talent”, 2016. Laura locuiește în Chicago și la doar 15 ani este cântăreață de muzică clasică, încălzind multe inimi cu vocea minunată și gingășia ei.

laura

LAURA BRETAN

La întrebarea „De unde vine această pasiune pentru muzică și în special pentru muzica clasică?”, aceasta ne-a răspuns: „Cred că această pasiune vine de Sus. Am început să cânt în biserică încă de la 4 ani, iar muzica clasică am început să o cânt de la 11 ani. Mi-am descoperit vocea clasică în timp ce mă pregăteam pentru concertul de Crăciun, care urma să fie chiar în ziua următoare. Muzica a venit natural în mine și iubesc să descopăr părți noi ale vocii mele și să încerc lucruri noi mereu. ”

Laura Bretan nu iubește doar muzica clasică; una dintre artistele pe care adoră să le asculte în momentele puține de relaxare este Adele, cântăreața care o inspiră foarte mult.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN ORADEA

În această săptămână sunt disponibile posturi de lucrător comercial, informatician, agent servicii client

image001.jpg

Lista completă a locurilor de muncă disponibile se găsește la adresa http://www.locuridemuncabihor.ro/component/jsjobs/job/listjobs/cat-itinternete-commerce-13?Itemid=435

 Aceste informații sunt centralizate și actualizate săptămânal, în fiecare joi, de AJOFM BIHOR.

 

În afară de muzica clasică, se vede cântând și altfel de muzică, pentru că este dispusă să încerce și lucruri noi.

Laura Bretan a câștigat concursul Românii au talent și a ajuns în finala concursului America’s Got Talent, iar în urma acestor experiențe ea spune: „Nu mă gândeam că vreodată voi avea aceste șanse. Am învățat foarte multe lucruri. Au fost niște experiențe memorabile și sunt fericită că am avut parte de ele.”

Video de la „Românii au talent”

Laura a avut multe solicitări și colaborări importante. În urmă cu două săptămâni a cântat pe scena Ateneului Român din București. Cu câteva zile în urmă a fost în Abu Dhabi și Dubai, iar acum se află în Elveția pentru CSI, Mercedes Benz.

Înainte să meargă în România a fost în Arabia Saudită pentru un eveniment „Got Talent”. Luna viitoare va merge în Beverly Hills, CA, pentru a înregistra cu producătorul Humberto Gatica și să scrie câteva cântece cu mai mulţi compozitori. Apoi se va reîntoarce în Elveția pentru turneul „Art on Ice”.

 

Video din finala „America’s Got Talent”

Una dintre colaborările cele mai importante cu care aceasta se mândrește a fost cu Humberto Gatica și cu partenerul său, David Foster.

„Peste zece ani mă văd cântând, având multe concerte și deschizându-mi propria mea fundație de ajutorare a copiilor în nevoi.”

Mesajul ei pentru cei ce o urmăresc este: Thank you for your love and support! It truly means so much to me!

Foto: arhiva personală Laura Bretan

EMANUELA BOGDAN, FLAVIA BOGDAN

Flavia si Emanuela Bogdan

FLAVIA BOGDAN şi EMANUELA BOGDAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: