RALUCA GĂVRUȚA & DENISA ȚURCĂU: Antrenorul lui Peter Pan și Tinkerbell

Darius Iova este elev al liceului nostru în clasa a X-a A și a fost tutorele lui Peter Pan și Tinkerbell, „Cei mai buni dansatori” de la Balul Bobocilor al Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, care s-a desfășurat în data de 19 ianuarie 2018.

darius

DARIUS IOVA

În urmă cu un an, și Darius a trecut prin minunata experiență de a fi boboc și de a participa la Balul Bobocilor. El a dorit să ii ajute pe bobocii cei noi, deoarece știe cât de importantă este îndrumarea unui mentor și a vrut să le dăruiască celor noi o parte din lucrurile pe care le-a învățat de la alții.

Totodată, Darius a considerat că prin această experiență va dobândi aptitudini de lider și că își va face prieteni noi.

RALUCA GĂVRUȚA DENISA ȚURCĂU Antrenorul lui Peter Pan și Tinkerbell

Împreună cu Mirela Gavriș, i-a antrenat pe Oana Manolea și Casian Fășie. Antrenamentele au decurs foarte bine încă de la început, iar evoluția bobocilor a fost fulminantă, de la preselecții și până în seara balului.

Pe parcursul orelor de antrenament au fost multe momente amuzante, însă nu dorește să ni le dezvăluie, deoarece considera că ce s-a întâmplat în culise trebuie să rămână în culise.

Darius consideră că tema balului a fost bine gândită și accesibilă. El a fost foarte mulțumit de personajele interpretate de bobocii săi, deoarece crede că li se potrivesc: „Oana este încăpățânată, dar are spirit practic la fel ca Tinkerbell, iar Casian este vesel și îndrăzneț, la fel ca Peter Pan.”

LOCURI DE MUNCĂ ÎN ORADEA

În această săptămână este disponibil job-ul de

designer interior

hip

Meseria de designer interior constă din două activități principale: plan (proiectare de interior, releveu, concept) – crearea planului de interior, redactarea acesteia; amenajare – acțiunea de realizare a planului prin umplerea spațiilor sau reîmpărțirea acestora pe funcții și funcționalitate.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile se găsește la adresa: http://www.bihor.anofm.ro/lmv.php

Aceste informații sunt centralizate și actualizate săptămânal, în fiecare joi, de AJOFM Bihor.

 

Momentul artistic a fost realizat de cei doi antrenori și de bobocii lor, care s-au dovedit surprinzător de imaginativi și cu simțul datoriei. Cei patru au fost o echipă în adevăratul sens al cuvântului și fiecare a contribuit cu idei la producerea momentului.

Anul trecut Darius a luat decizia de a participa la bal pentru a evada din obişnuință. La început, nu era o persoana comunicativă și era puțin timid, însă participând la Balul Bobocilor a învățat să nu îi mai fie frică de greșeli, să gândească pozitiv și să aibă încredere în sine.

RALUCA GĂVRUȚA DENISA ȚURCĂU Antrenorul lui Peter Pan și Tinkerbell - Boboci si mentori

În urma balului de anul acesta, s-a simțit împlinit, pentru că a reușit să aibă un impact pozitiv asupra bobocilor săi.

După părerea lui Darius, și balul de anul acesta, dar și cel de anul trecut au presupus multă muncă, depusă atât de participanţi, cât și de tutorii lor, dar ambele au fost foarte reușite.

RALUCA GĂVRUȚA, DENISA ȚURCĂU

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: