ALINA ZGHIBOLŢ & ALEXA-MARIA FIŢ: Tinkerbell și Peter Pan readuși la viață

Balul Bobocilor al Liceului Teoretic Onisifor Ghibu a avut loc vineri, în data de 19 ianuarie 2018. Acesta a început la ora 18:00, în incinta restaurantului Club Art din Băile Felix.

Oana Manolea, elevă a liceului nostru, a participat la Balul Bobocilor pentru premiul de Miss Boboc. Oana l-a avut ca partener pe Casian Fășie din clasa a IX-a B. Cei care i-au îndrumat pe Oana și Casian au fost Mirela Gavriș și Darius Iova, cărora le mulțumește foarte mult pentru tot ce i-a învățat.

La întrebarea de ce a ales să participe la Balul Bobocilor?, Oana ne-a răspuns că de la început a crezut că această experiență va fi una de neuitat și așa a și fost. Oana nu regretă că a participat, chiar dacă nu eaa fost câștigătoarea.

Oana ne spune că repetițiile pentru bal au avut loc după terminarea programului  școlar, aceste repetiții fiind foarte distractive, dar și grele, deoarece au muncit mult pentru a le ieși momentul cât mai bine și cât  mai spectaculos.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN ORADEA

În această săptămână sunt disponibile posturi de administrator de rețea

image001.jpg 

Lista completă a locurilor de muncă disponibile se găsește la adresa http://www.locuridemuncabihor.ro/component/jsjobs/job/listjobs/cat-itinternete-commerce-13?Itemid=435

 Aceste informații sunt centralizate și actualizate săptămânal, în fiecare joi, de AJOFM BIHOR.

Un moment amuzant pe care Oana și-l amintește cu drag este atunci când au încercat să facă o priză mai grea, care a eșuat lamentabil, dar din fericire fără niciun accident.

Oana și partenerul ei, Casian, au adus la viața personajele Tinkerbell și Peter Pan, iar datorită efortului depus, au luat premiul pentru cei mai buni dansatori.

Cei care au evaluat performanţele bobocilor și totodată cei care au desemnat câştigătorii au fost membrii juriului, format din foştii Miss şi Mister Boboc de anul trecut, Voiţ George şi Naghi Iulia, domnul director Iulius Timar, doamna prof. învăţător Fulop Adelina, preşedinta Comitetului de Părinţi, doamna Lupou Lenuţa, coregraf Hodişan Horea şi un membru din Consiliul Judeţean al Elevilor.

Pentru Oana tematică de anul acesta a fost inedită şi le-a permis  tuturor participanților să fie creativi și originali.

ALINA ZGHIBOLŢ, ALEXA-MARIA FIŢ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: