Robotics Championship, ediţia a VIII-a

Sebi Florin Lăzuran, student  al Universităţii din Oradea şi care face parte din echipa de promovare a concursului Robotics Championship, vine cu precizări legate de apropiatul concurs.  

rob04

Inițiativa acestui eveniment a pornit și încă este susținută și organizată de către studenți la licență și masterat, care au o pasiune pentru robotică și tehnologie. Echipa se află sub îndrumarea Departamentului de Robotică al Universității din Oradea.

CITEŞTE ŞI: ADINA VESA & ANTONIA MAG: Transformers în sala festivă!

Concursul Robotics Championship, aflat la a VIII-a ediție, este cel mai renumit din vestul României, care a început cu doar patru participanți, iar în prezent la peste 100 de participanți atât din România, cât și din alte țări.

 

Pe lângă probele din concurs, Robotics Championship organizează și workshop-uri atât pentru cei începători în acest domeniu, dar și pentru cunoscători. Aceste workshop-uri se vor desfășura în Biblioteca Universității Oradea, iar la terminarea acestora, participanții care au prezența de 100% primesc o diplomă pentru participare.

 

Fotografii de la prezentarea de la Liceul Ghibu

Concursul se desfășoară în perioada 13-15 aprilie 2018 în incinta Era Shopping  Park Oradea.

Pentru mai multe informaţii despre concurs puteţi accesa link-ul: https://rc.univoradea.ro/ro/     sau să ne scrieți pe facebook : https://www.facebook.com/RCoradea/

Sebi Florin Lăzuran

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: