LARISA BĂRCUI: Carina şi Ionuţ, Miss şi Mister Boboc

Câştigătorii titlului de Miss şi Mister Boboc a Balului Bobocilor Onisifor Ghibu, ediția 2017-2018, sunt perechea nr. 2, formată din cei doi elevi de la mate-info, Carina Groza interpretând-o pe Sakura şi Ionut Nistor în rolul lui Naruto.

feat.jpeg

Castigatorul, Ionut Nistor, sustine ca Naruto este cel mai bun personaj pe care l-ar fi putut reprezenta, acesta fiind personajul sau preferat. Carina marturiseste ca a ajuns sa iubeasca personajul pe care l-a reprezentat.

Ionut este sigur ca nu ar fi reusit sa castige fara partenera lui, cei doi au format perechea perfecta, intelegandu-se foarte bine, fiind ambitiosi si sustinandu-se unul pe celalalt in orice situatie.

De asemenea ei le multumesc tutorilor, Alexandru Trip si Oana Nicorut, fara de care nu ar fi putut ajunge la acea performanta de care au dat dovada in seara balului.

„Au fost niste mentori extraordinari si vreau sa le multumesc pentru tot ceea ce au facut pentru mine”, spune Nistor Ionut.

„Ne-au ajutat foarte mult, fapt pentru care le suntem recunoscatori”, adaugă Carina Groza.

 

Cei doi spun ca au avut parte de foarte multa sustinere din partea celor dragi, ceea ce le-a dat incredere in propriile lor forte. Erau constienti ca aveau sanse sa castige, dar totodata considerau ca fiecare boboc are sanse egale, deoarece toti s-au antrenat din greu pentru seara balului. Asadar, a fost o surpriza uriasa pentru cei doi cand au aflat ca ei sunt castigatorii titlului de Miss si Mister Boboc editia 2017-2018.

Carina si Ionut incurajeaza viitoarele generatii de boboci sa participe la bal, deoarece este o experienta de neuitat si cu siguranta nu vor regreta, indiferent de rezultate.

Nistor Ionut: „Bobocii trebuie sa fie constienti ca balul inseamna foarte multa munca si sacrificii dar si distractie”.

Groza Carina: „Este o experienta unica in viata, ai sansa sa legi noi prietenii si sa-ti faci amintiri pe care nu le vei uita niciodata”.

Fotografii din arhiva personala a lui Ionut si a Carinei 

LARISA BĂRCUI

LARISA BĂRCUI

LARISA BĂRCUI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: