ANA ŞTIOP & GEORGIANA BERINDEA: Logo Dance all over the world!

Alexandra Cristea și Szilagyi Dalia fac parte din echipa de dans LOGO Dance a liceului. Ambele sunt eleve în clasa a IX-a A și au o pasiune puternică pentru acest sport. Ele se cunosc încă din clasa a III-a, când s-au hotărât să practice dansul împreună.

 

 

După multă muncă depusă în cadrul antrenamentelor, au ajuns să participe la concursuri naționale și internaționale, care au avut loc în Serbia, Austria, Cehia, Baia Mare, Cluj, Timișoara etc.

În urma concursului European Grand Prix, care a avut loc în Timișoara, grupa Elitte a obținut  primul loc la James Bond și locul III la dans contemporan.

În spatele acestor rezultate stă mult efort, antrenamente de trei ori pe săptămână și o pregătire intensă înainte de competiții, cât și spectacole. Nimic din toate acestea nu ar fi putut fi posibil fără susținerea financiară a părinților, cât și cea morală a antrenoarelor. Daniela Marinău și Andrada Sala.

Ele ne-au încântat cu un moment artistic deosebit în cadrul Balului bobocilor de la Ghibu.

Alexandra și Dalia ne-au spus că nu vor să continue cu o carieră în acest domeniu şi că practică dansul doar din plăcere, ca un hobby.

ANA ŞTIOP, GEORGIANA BERINDEA

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: