IULIA BOROŞ: Esenţa vieţii

Iubirea este cel mai intens sentiment trăit de om. Omul învață să iubescă de când este copil, iubindu-şi părinții, frații sau orice altceva i se pare interesant la acea vârstă, nou sau neobişnuit.

Iubirea are mai multe forme. Cei mai mulți dintre adolescenți au de cele mai multe ori impresia că iubesc ceva sau pe cineva, dar ei de fapt doar îndrăgesc sau au o afecțiune foarte mare care la acel moment le dă impresia de „iubire absolută”. Dar iubirea absolută este atunci când „dăruim totul, să sacrificăm totul fără speranța de răsplată”, cum spune Albert Camus.

Se spune că fără iubire noi nu am exista şi din punctul meu de vedere această afirmație este foarte adevărată, deoarece omul însuşi a fost creat de către Dumnezeu din iubire. Cel mai bun exemplu pe care pot să îl dau despre iubire este cel al relației dintre Rose şi Jake, protagoniştii filmului celebru Titanic. Cei doi tineri s-au îndragostit din prima clipă în care s-au văzut, iar faptul că Rose a renunțat la familia ei, la bani şi la statutul ei social, din iubirea pentru Jack, şi totodată că Jack s-a dat drept un om bogat, doar ca să intre în anturajul ei, ne demonstrează că ei doi au trăit o iubire absolută.

 

LOCURI DE MUNCĂ ÎN ORADEA

În această săptămână sunt disponibile job-uri de

administrator de reţea

computer programmer

Lista completă a locurilor de muncă disponibile se găsește la adresa: http://www.bihor.anofm.ro/lmv.php

Aceste informații sunt centralizate și actualizate săptămânal, în fiecare joi, de AJOFM Bihor.

 

Această iubire şi acest moment trăit de ei m-au făcut pe mine să îmi dau seama ce înseamna cu adevarat să iubeşti. Un proverb celebru spune că „Atunci când îți place o floare, o rupi şi o iei cu tine, iar daca o iubeşti, o uzi şi o îngrijeşti o viață întreagă”.

Iubirea va domina veşnic viețile noastre, oferindu-le un sens!

IULIA BOROŞ

IULIA BOROS 02

IULIA BOROŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: