CARINA IFRIM & SZABO PAULA: „Să râdeţi orice-ar fi”

Doru Ivanov, de meserie stand-up comediant şi finalist iUmor în sezonul 4, a fost de acord să ne ofere un scurt interviu legat de cariera sa în stand-up, dar şi despre participarea la diferite emisiuni.

Portret Ivanov. Sursa foto FACEBOOK

Doru Ivanov. Sursa foto> FACEBOOK

În  liceu, când Doru scria glume pe caietul de limba română a colegului său de bancă, la sfatul acestuia a trimis câteva glume şi la Academia Caţavencu, care nu doar că le-au publicat, dar l-au sunat înapoi să le mai trimită câteva. Şi pentru că în facultate acesta avea nevoie de o sursă de venit, a luat treaba în serios.

Prima apariţie la televizor a avut-o în anul 2000 la emisiunea „Ora 1 a venit”, emisune care era prezentată de Andrei Duban – în acea vreme Doru era într-un grup numit „Doi da’ buni”.

Sunt 13 ani de când Doru trăieşte doar din comedie. În anul 2003, acesta a avut primul contact la Café Deko, alături de trupa Spitalu’ 9, dar după câţiva ani a trecut doar la stand-up.

Idolii săi în materie de stand-up comedy sunt Carlin, Jim Jefferies, Anthonz Jeselink, Doug Stanhope, dar cel mai îndrăgit este Louis CK.

De-a lungul carierei a fost susţinut de familie; chiar dacă aceştia nu au fost încântaţi de drumul pe care l-a ales, au existat momente-cheie în care l-au ajutat foarte mult.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN ORADEA

În această săptămână sunt disponibile posturi de

agent de securitate, croitor şi casier

Croitoreasa

Lista completă a joburilor disponibile în această săptămână în Oradea o găsiţi pe link-ul  http://www.bihor.anofm.ro/lmv.php

Aceste informaţii sunt puse la dispoziţie de AJOFM Bihor.

Cât despre participarea la iUmor, Doru a fost contactat de echipa de producţie a emisiunii încă din prima ediţie, dar acesta susţine că „la sezonul 4 am cedat şi bine am făcut”, însă a fost susţinut şi de prieteni. Emoţiile pe care le-a trăit la această emisiune au fost mai mari decât în urmă cu 17 ani la primul show; „Mi-am pus cariera pe masă. A fost o presiune imensă, tocmai din punctul acesta de vedere”, ne spune Ivanov.

Subiectele pe care le abordează sunt inspirate din viaţa sa, din divorţ, din tot ce înseamnă să creşti un copil, dar nu are o regulă anume. Dacă îi place o idee, o spune.

A avut spectacole în toată ţara, însă cele mai multe le-a susţinut în zona Ardealului. Media de vârstă care participă la spectacolele sale de stand-up este între 20-40 de ani, dar după boost-ul de la iUmor, show-urile sale sunt frecventate de liceeni, dar şi de persoane cu vârsta cuprinsă între 50-60 de ani.

În spectacol la Oradea

Atunci când l-am întrebat pe Doru dacă el consideră că stand-up-ul poate fi considerată o meserie de viitor, acesta ne-a răspuns: „Cred că da, numa’ războaie să nu fie”. Sfatul lui pentru cei care doresc să înceapă practicarea stand-up-ului este „să nu rateze nicio apariţie. Se învaţă în câmpul muncii”.

Dorinţa cea mai mare este să poată îmbina plăcerile în turnee cu creşterea celor doi băieţi pe care îi are.

Următorul spectacol pe care îl va susţine este în Oradea, sâmbătă, 3 februarie 2018, ora 19:00, la Urban Palace, alături de Adi Bobo (finalist iUmor). Preţul biletului este de 25 RON,  iar pentru detalii şi rezervări puteţi suna la numerele de telefon 0770 133 583 sau 0749 979 270.

Mesajul lui Doru Ivanov pentru cititorii LOGO Paper este următorul: „Să râdeţi orice ar fi, că te ajută să treci peste multe”.

CARINA IFRIM, SZABO PAULA

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: