DALIA PANTEA & NAOMI CODOBAN: Vă prezentăm noua Miss Boboc! Plus VIDEO

Balul Bobocilor al Liceului Teoretic Onisifor Ghibu a avut loc vineri, în data de 19 ianuarie 2018. Acesta a început la ora 18:00, în incinta restaurantului Club Art din Băile Felix. 

carina04

CARINA GROZA

La Balul Bobocilor au participat opt perechi de boboci: Iova Alex şi Chira Mădălina care au reprezentat celebrul desen animat „Frumoasa şi Bestia”, Cmeciu Gabriel şi Borodan Ioana au interpretat rolurile desenului „Cenuşăreasa”, Filip Darius şi Muţiu Iulia au fost protagoniştii desenului „Mickey Mouse”, Pop Andrei şi Szilagy Dalia au reprezentat desenul animat „Scooby Doo”. Făşie Casian şi Manolea Oana au readus la viaţă personajele Peter Pan şi Tinkerbell, Bot Alexandru şi Magui Lia au reprezentat personajele Ştrumful şi Ştrumfiţa, Nistor Ionuţ şi Groza Carina au fost protagoniştii personajelor Naruto şi Sakura, Crişan Antoniu şi Latco Patricia au reprezentat desenul animat „Familia Flinstone”.

Bobocii liceului nostru au avut de trecut mai multe probe, pentru a vedea care dintre concurenţi este cel mai bun. Una dintre acestea a fost aceea în care băieţii trebuiau să îşi facă unghiile într-un timp de 2 minute, iar fetele să coase un nasture pe o bucată de pânză.

Cei care au evaluat performanţele bobocilor, dar totodată şi cei care au desemnat câştigătorul şi câştigătoarea, au fost membrii juriului, format din foştii Miss şi Mister Boboc de anul trecut, Voiţ George şi Naghi Iulia, domnul director Iulius Timar, doamna prof. învăţator Fulop Adelina, coregraf Hodişan Horea, preşedinta Comitetului de Părinţi, doamna Lupou Lenuţa, şi un membru din Consiliul Judeţean al Elevilor, Pojega George.

Am avut onoarea de a-i lua un scurt interviu câştigătoarei balului, Miss Boboc, Groza Carina.

carina01

Reprezentanta celor mai tineri liceeni

Carina ne dezvăluie că Balul Bobocilor pentru ea a fost o experienţa inedită, unică şi de neuitat.

Ne-a mai spus că de pregătirea sa şi a perechii sale, Ionuţ Nistor, s-au ocupat tutorii Alexandru Trip şi Oana Nicoruţ, cărora ţin să le mulţumească pentru tot efortul şi ajutorul depus.

Carina ne spunea că a muncit enorm de mult pentru a câştiga acest titlu, iar fără susţinerea atât a familiei, a prietenilor, a colegilor, a profesorilor, cât şi a tutorilor, nu ar fi câştigat titlul de Miss Boboc.

În postura de câştigătoare a titlului de Miss Boboc 2018, Carina ne-a declarat: „Mă simt ca o reprezentantă a celor mai tineri elevi de liceu. Pentru mine a fost o experienţa pozitivă, care îmi dă mai multă încredere în propria mea persoană.”

DALIA PANTEA, NAOMI CODOBAN

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: