ADRIANA UNGUR & PATRICIA ILEA: „Beauty and the Beast” la Ghibu

Ei sunt Alex Iova şi Mădălina Chira, elevi în clasa a IX-a – Alex la profilul de Ştiințe ale Naturii, iar Mădălina la profilul de Filologie – Jurnalism la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu Oradea.

Alex Iova şi Mădălina Chira

Alex Iova şi Mădălina Chira

Cei doi vor concura împreună pentru titlul de Miss & Mister Boboc 2017-2018 şi vor fi „Frumoasa şi Bestia”. Bobocii au acceptat să ne răspundă câtorva întrebări.
L-am întrebat pe Alex cine l-a încurajat să participe la acest eveniment; el ne-a răspuns: „M-au încurajat apropiații, Ioana Vasile, preşedintele Consiliului Elevilor, si diriginta mea. Eu am luat totul ca pe o adevărată provocare!”
Pe Mădălina am întrebat-o cât de mult efort a depus pentru pregătire:„Amândoi ne-am străduit foarte mult, am rămas zilnic la repetiții. Dar toate acestea au fost posibile datorită îndrumătorilor noştri, George Gantea şi Ioana Vasile, cărora vrem să le mulțumim pe această cale pentru toate sfaturile si tot timpul acordat”.
I-am întrebat pe cei doi boboci dacă au avut momente când au dorit să renunțe. „Da, am avut momente în care am fost la un pas să renunțăm, pentru că am crezut că nu evoluăm în ceea ce trebuia să facem. Dar acum suntem foarte mulțumiți de ce am realizat.”
Pentru final, i-am întrebat cât de mari le sunt şansele de a câştiga. „Avem mare încredere în ceea ce am realizat până acum, dar mai ales unul în celălalt. Bineînțeles că ne dorim foarte mult să câştigăm, dar şi dacă nu va fi aşa, noi vom rămâne ca o familie în continuare”
ADRIANA UNGUR, PATRICIA ILEA
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: