TEODORA NICORICI & ANDREEA FILIMON: Diana Ciocic, talentata in mai multe genuri

Diana Ciocic, elevă în clasa a X-a A la liceul nostru, este o tânără pictoriță care a fost descoperită de doamna profesoară Simona Derecichei la cercul de pictură „Contraste”.

 

Diana și-a descoperit această pasiune când a început să frecventeze clubul de pictură al doamnei profesoare.

De asemenea, aceasta a participat și la diferite concursuri, in clasele a VIII-a respectiv a IX-a a participat și la olimpiada de pictură. În clasa a IX-a, aceasta a luat locul doi la concursul ,,Carmen Sylva”.

Am întrebat-o pe Diana daca dorește să facă o carieră în această artă, iar aceasta ne-a spus că vrea să o păstreze doar ca pe un hobby.

De asemenea, Diana mai urmează niște cursuri de pictură la Şcoala de Artă „Francis Hubic”, sub îndrumarea doamnei profesoare Sabau Florence, școală pe care o frecventează în prezent o dată pe săptămână.

 

La întrebarea de ce a ales să urmeze aceste cursuri speciale de artă, Diana a răspuns: „M-am înscris la aceste cursuri pentru a-mi aprofunda și îmbogăți cunoștințele însușite la cercul de pictură al doamnei profesoare Simona Derecichei. Doresc să continui să învăț și să-mi dezvolt această pasiune, deoarece pictura mă relaxează și îmi oferă nenumărate posibilități de exprimare”.

diana-ciocic

DIANA CIOCIC

Puteti vedea aici o mică parte din activitatea de creație a Dianei, ce cuprinde studii în creion, cărbune  și culoare, alături de compoziții plastice deosebite.

TEODORA NICORICI

teodora nicorici simona derecichei

Subsemnata, alături de doamna profesoară Simona Derecichei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: