GEORGIANA PUŞCAŞ & ADRIANA COBE: Sărbătoarea recoltei la Oradea

Odată cu venirea toamnei, vin şi bogăţiile acestui anotimp multicolor. Oamenii îşi strâng recoltele la care au muncit de-a lungul verii, pentru a-şi face provizii pe iarna ce urmează. Frumosul nostru oraş s-a gândit să promoveze aceste bogăţii prin Sărbătoarea recoltei, susţinută în Cetatea Oradiei, în perioada 22-24 septembrie.

col01.JPG

Această sărbătoare a fost potrivită pentru toate vârstele, deoarece lucrurile expuse din fiecare comună din preajmă au mulţumit pe toată lumea, de la alimente până la flori, instrumente muzicale şi obiecte de îmbrăcăminte.

Din cauza vremii nefavorabile, sărbătoarea s-a amânat o saptămână, însă acest lucru nu a facut decât să fie şi mai aşteptată. La spectacolul oferit de această sărbătoare, copiii au avut parte de jocuri tematice, iar adulţilor li s-au oferit diferite workshop-uri.

Spectacolul a fost susţinut pe parcursul a trei zile, iar pe au urcat atât artişti consacrati din Bihor (alături de ansambluri din zonă), cât şi din alte oraşe, cum ar fi Mihai Mărgineanu.

GEORGIANA PUŞCAŞ, ADRIANA COBE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: