Hai la deschiderea anului cercetășesc!

Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea va derula o zi a porților deschise în data de 17 noiembrie 2017.

afis cercetasi

În 17 noiembrie, începând cu ora 17:00,  Organizația Națională Cercetașii României – Centrul local Oradea își va deschide porțile cetății pentru comunitatea locală.

Cine suntem noi, ce facem pentru tineri, pentru comunitatea locală, ce cercetăm noi – sunt câteva întrebări pe care le primim frecvent și la care vă putem da răspunsuri într-o atmosferă non-formală.

Ce este cercetășia? Ne place să spunem că este mai mult decât recreere, este educație pentru viată, un mod de a trăi și o mișcare cu impact semnificativ la nivel macro.

Cercetași de toate vârstele vă invită în lumea educației non-formale – prin joacă, exprimare liberă, manifestări firești ale ființei umane, vineri, 17 noiembrie, în Cetatea Oradea, cu ocazia deschiderii noului an cercetășesc 2017-2018.

Ne dorim să avem alături de noi o cât mai mare parte din comunitatea orădeană, se precizează în comunicatul de presă al Organizației Naționale Cercetașii României – Centrul Local Oradea, primit pe logopaper@gmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: