VANESA DIBARȚ & SALOMEEA GURĂU: Gimnastica, un mod de viață. Plus VIDEO

Sorana Vese este elevă a liceului nostru şi are 11 ani. De mică, Sorana a fost un copil plin de energie, de aici și dorința de a se înscrie la mai multe echipe de dans și gimnastică. Printre acestea se numără și echipa LOGO Dance, antrenată de doamna profesoară Dana Marinău.

dans

Sorana Vese

„Timp de un an am făcut parte din LOGO Dance, unde am avut colege foarte talentate și împreună am format o echipă foarte bună”, ne spune Sorana.

În prezent, Sorana face gimnastică aerobică la Palatul Copiilor, unde se antrenează de două ori pe săptămână: „Am renunțat la echipa școlii, deoarece vreau să încerc ceva nou.”

Gimnastica aerobică este foarte costisitoare, totul trebuie plătit, dar merită, spune ea, deoarece este benefică atât pentru sănătate, cât și pentru aspectul fizic.

Sorana poate fi un exemplu de urmat. Spre deosebire de alți copii de vârsta ei, care își petrec cea mai mare parte a timpului în fața calculatorului și pe site-urile de socializare, ea nu are nici măcar cont de Facebook.

„Îmi dedic cea mai mare parte din timp pentru școală, în rest fac sport. Chiar dacă uneori e greu, eu fac asta din plăcere și cu mare drag!”, concluzionează Sorana.

VANESA DIBARȚ, SALOMEEA GURĂU

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: