TEODOR HUS & ALEX LAZA: Cu Tudor despre Grow Academy

În ziua de azi, proiectele dedicate tinerilor cu potențial sunt tot mai frecvente, având scopul de a ne dezvolta aptitudinile și de a ne cunoaște pe sine. Grow este un program organizat de Școala de Valori, în parteneriat cu AIESEC, cu intenţia de a ne amplifica cunoștintele și percepțiile.

image001

Ce este Grow?

Dacă nu ai aflat până acum, Grow este un program inovator de educație non-formală pentru liceeni. Motto-ul pe care îl urmează este: „Learn, Practice, Step-up” – aceștia sunt pașii după care se ghidează proiectul.

 

De ce să te înscrii?

În primul rând, Geow te instigă la autenticitate, te ajută să îţi descoperi valorile şi să te dezvolţi.

În al doilea rând, atelierele la care ai ocazia să participi te scot din zona ta de confort; astfel îți îmbunătățești apritudinile de comunicare și înțelegere a limbii engleze.

În plus, ai ocazia de a intra în contact cu traineri voluntari veniţi din diferite ţări, cu diferite culturi. Așadar, ai ocaza să guşti din savoarea unor noi tradiţii şi obiceiuri şi să auzi alte limbi, în afară de româna şi maghiara, care sunt frecvent întâlnite pe străzile orașului.

 

Cum și când te poți înscrie?

Din fericire, avem parte de două ediții Grow pe an, una în timpul verii și una  iarna. După cum bine știi, iarna se apropie, implicit o nouă ediție e pe cale să înceapă. Poți deveni un participant Grow aplicând formularul online care va fi disponibil începând din 1 noiembrie 2017, de la ora 20:00.

O donație simbolică în valoare de 80 lei este percepută pentru cazarea și transportul trainerilor și pentru logistica sesiunilor.

Deschiderea oficială va avea loc pe data de 24 ianuarie 2018.

Tudor Manea ne-a vorbit despre acest proiect: „Din punctul meu de vedere, Grow este un proiect inedit, in care ai ocazia sa te dezvolti pe toate planurile, mai ales pe plan social si personal. Merita sa va inscrieti la Grow datorita sesiunilor si timpului petrecut alaturi de traineri. De exemplu, eu mergeam la sesiuni, iar dupa acestea ieseam cu trainerii, unde îi intrebam lucruri legate de cultura lor, viata personala si ce asteptari aş putea avea daca m-as duce in ţara acestora. Haideţi la Grow! Haideti sa crestem impreună!”

image002

TUDOR MANEA

Q&A

REPORTERI: Cum ai ajuns membru Grow, cine te-a introdus si care este rolul tău acolo?

TUDOR:  Am fost participant in editia de vara de la Grow si prin intermediul unei prietene care este si acum ambasador am avut sansa de a socializa mult mai bine.

 

REPORTERI: Cât timp aloci actiunilor Grow si ce te motiveaza?

TUDOR:  Momentan, nu aloc foarte mult timp, deoarece inscrierea participantilor a inceput recent. Acum ma ocup cu partea de promo făcând proiectul cunoscut atat in public cat si pe reţelele de socializare. Mă motiveaza oamenii din acest proiect si experienta trăită în vară.

 

REPORTERI: În altă ordine de idei, care sunt ultimele noutati din cariera ta muzicală?

TUDOR:  În weekend-ul trecut am participat la un concurs national, Festivalul Lira, unde am castigat trofeul mare la sectiunea de interpretare.

au consemnat TEODOR HUS şi ALEX LAZA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: