NICOLAE MUSCĂ: Reportaj cu Ghibu la 22 de ani. Plus VIDEO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: arhiva personală prof. Livia Ivan

Data de 31 octombrie este ziua liceului nostru, zi care coincide cu data morții lui Onisifor Ghibu. De la ora 13:00, în sala festivă s-a susținut diferite momente artistice și de comemorare a pedagogului.

livia ivan

Prof. LIVIA IVAN. Foto: Nicolae Muscă

În data de 31 octombrie, marţi, liceul nostru a ținut un moment de reculegere pentru cel care este patronul spiritual al liceului nostru, și anume Onisifor Ghibu.

Momentul comemorativ a conținut discursuri din partea mai multor profesori, inclusiv un cuvânt din partea domnului director Iulius Timar.

Dl director ne-a acordat o scurtă declaraţie după ceremonie:

Prezenți au fost și foștii directori, care, în aplauzele colegilor lor, au primit fiecare o plăcuță cu sigla liceului nostru. Foștii directori premiați au fost dl Ioan Pirtea, dna Florina Făgădar, dna Virginia Tiurbe, dl Pavel Serac, dl Mihai Vesa, dl Mircea Pop și doamna Daniela Marinău.

De asemenea, au fost amintiți și alți doi foști directori, și anume dl Alexandru Nedelcu și dna Florica Orțan, care nu au putut fi prezenți la eveniment.

 

 

 

Un moment important amintit în discursurile domnilor profesori, mai exact cel al domnului Pavel Serac, este că școala noastră a fost inaugurată chiar de președintele României din acea vreme, și anume Ion Iliescu.

Momentul s-a încheiat cu un cadou înmânat domnului director Iulius Timar din partea domnului Pavel Serac: o medalie cu emblema liceului nostru, datată 1995.

Evenimentul a fost organizat de doamna profesoară Ivan Livia, care a binevoit să ne acorde și un scurt interviu:

Pe lângă ceremonia de comemorare, tot în aceeași zi s-a susținut și o ceremonie de premiere a celor remarcaţi la olimpiade, atât elevi, cât și profesori.

NICOLAE MUSCĂ

Editare video: SERENA BLAGA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: