Înscrie-te la Qubiz Bike Ride!

Bicicliştii bihoreni mai au trei zile pentru a se înscrie la Qubiz Bike Ride – până pe 22 septembrie 2017 ora 12:00. Evenimentul, organizat de Qubiz în parteneriat cu Asociaţia Woodfellas, are ca scop promovarea mersului cu bicicleta şi strângerea de fonduri pentru Fundaţia Mihai Neşu.

La această primă ediţie, care va avea loc sâmbătă 23 septembrie, cu plecare de la Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai, s-au înscris până în acest moment 130 de participanţi. De asemenea, până acum s-au strâns 2900 lei din taxa de înscriere şi din donaţii suplimentare, bani care sunt directionaţi în întregime pentru continuarea tratamentelor copiilor cu dizabilităţi.

Qubiz Bike Ride e un concurs de tip semi-maraton cu trei trasee care se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi de experienţă. Cel mai lung traseu, Race – 20km, are o diferenţă de nivel cumulată de 242 de metri şi vizează bicicliştii experimentaţi. Cei care preferă un ritm mai lejer se pot înscrie la Open – 10km, un traseu mai scurt, de dificultate medie. Cel de-al treilea traseu e Cursa Familiei, un circuit de 3 km cu o diferenţă de nivel de 50 de metri, care poate fi parcurs de copii însoţiţi de cel puţin un aparţinător (părinte, bunic, unchi, mătuşă etc).

Participanţii la Race – 20km pot să câştige unul dintre cele 12 echipamente profesioniste de ciclişti oferite de Bellotto, accesorii oferite de GreenBike, şi vouchere Krea Karting. De asemenea, participanţii la Open – 10km şi la Cursa Familiei vor fi înscrişi la o tombolă cu premii oferite de Bellotto, Cinema Palace, Carrefour, KreaKarting şi Benvenuti. Mai mult, toţi participanţii vor primi câte un pachet de start cu produse oferite de Decathlon Oradea, GreenBike şi Carrefour Oradea.

Startul pentru Race – 20km se dă la ora 9:00, iar pentru Open – 10km la ora 9:30. Cursa Familiei începe la ora 12:00, astfel încât părinţii care doresc pot participa şi la unul dintre traseele mai lungi.

Qubiz Bike Ride a pregătit şi surprize la faţa locului. Atât concurenţii cât şi susţinătorii lor se vor putea înscrie la Goldsprint racing – sistemul în care doi participanţi concurează pe o distanţă aleasă de comun acord pe biciclete staţionare. Nu va lipsi de la eveniment nici “photobooth-ul” în care doritorii îşi vor putea face poze nostime.

Bellotto, Decathlon Oradea, Carrefour Lotus, Carrefour Era Oradea, Benvenuti, Spitalul Pelican, Krea Karting, GreenBike, Carcover, Genus Oradea, şi Cinema Palace s-au alăturat ca parteneri la eveniment. Pe partea media, Qubiz Bike Ride e susţinut şi de Evenimente Oradea, Ghid Local, Party Oradea şi Oradea Life.

Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului, www.qubizbikeride.ro.

Pentru întrebări sau alte nelămuriri, persoana de contact este Ioana Silaghi. O puteţi contacta la numărul de telefon 0742 064 278 sau pe e-mail la ioana.silaghi@qubiz.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: