FLAVIA BOGDAN & MARIUS DUMITER: „Școala este fundația acestei vieți”. Plus VIDEO

Deschiderea anului școlar a fost din mai multe puncte de vedere o premieră. Ceremonia desfășurată luni între orele 9 și 10 a fost transmisă LIVE de subsemnații, în numele secției de jurnalism, iar pe de altă parte, perimetrul întâlnirii a fost terenul de sport al școlii, acest spațiu dovedindu-se mai generos pentru astfel de evenimente.

03feat

Foto: Marius Dumiter

În prezidiu au luat loc atât oameni ai școlii, cât și ai comunității locale orădene: deputatul Gavrilă Ghilea, viceprimarul Mircea Mălan, inspectorul pentru limbi modern, Monica Costa, comisarul-șef de poliție, Ioana Indrieș, președintele Consiliului de Părinți al liceului nostru, Ileana Lupău, și preotul Liviu Ințe.

Din intervenția doamnei  Monica Costa am reținut următoarele cuvinte: „Dragi elevi, vă doresc un an în care să obțineți rezultate peste aşeptări, lăsându-vă ghidați de setea de cunoaștere și conștienți de faptul că învățătura și educația adaugă zi de zi valoare personalității voastre. Stimați colegi și părinți, vă transmit gânduri bune, vă urez multă sănătate, putere de muncă și vă asigur că veți găsi întotdeauna în Inspectoratul Şcolar Județean Bihor un partener pentru bunul mers al activităților școlare și extrașcolare.”

Domnul director al liceului, Iulius Timar, a condus întreaga ceremonie și a avut amabilitatea de a ne acorda o scurtă declarație: „Dragi elevi, gândiți viața ca și pe construcția unei case. Dacă la începutul construcției casei faci o fundație solidă, atunci casa va fi trainică. Școala este fundația acestei vieți. Dacă în școală vei face tot ce îți stă în putință pentru a-ți dobândi cunoștințele necesare, viața va fi una frumoasă și de viitor. Mult succes în noul an școlar și multă muncă în a cunoaște cât mai multe!“

Mulțumim și jurnaliștilor de la Bihoreanul, care au ales Liceul Onisifor Ghibu pentru a marca în presă începutul anului școlar!

FLAVIA BOGDAN, MARIUS DUMITER

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: