Nu omorî conversaţiile!

Simţi că fiecare conversaţie pe care o ai este plictisitoare ? Te străduieşti să te concentrezi asupra persoanei cu care vorbeşti?Dacă da, asta nu înseamnă că eşti plictisitor, ci doar că foloseşti cuvinte care ar putea omorî orice conversaţie , oricat de interesantă. Din fericire, acest lucru este usor de îndreptat.

 

Ucigaşul nr. 1: „Oh , serios?”

Un prieten iti impartaseste ceva foarte interesant, despre care abia asteptai sa afli . Îi raspunzi: „Oh, serios ?” , iar astfel converastia nu va mai continua , prietenul tau îţi va replica: „Da, si mie mi-a fost greu sa cred” şi nu-ti va mai exista posibilitatea sa-ti dea mai multe detalii.

Sa ppresupunem ca iti va povesti ca a primit o bursa. Tu trebuie sa inlocuiesti ucigasul cu ceva care ii cere detalii, cum ar fi: „Cum te-ai simtit cand ai aflat?”, „Ce a trebuit sa faci?” , „Stiu si eu cum e…”

 

Ucigaşul nr. 2: „Foarte fain” , „Cool” , „Tare”

Este foarte dragut sa oferi persoanei cu care vorbesti pareri pozitive, insa daca iti place asa de mult despre ce vorbeşti, dă-ţi un pic silinţa, nu oferi doar un banal cuvant, cum ar fi „cool”. Specifica ce anume ti sa parut atat de minunat, apoi cere mai multe informatii despre subiect.

Sa presupunem ca prietena ta a vazut un film si a fost impresionata de actor, cere numele actorului si alte filme in care a jucat sau intreab-o ce a impresionat-o asa de mult.

Read the rest in Paperless

CRISTINA OLAR

olar

CRISTINA OLAR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: