Filologie – Intensiv Engleză, o poartă către lume

Andreea Drăghici, absolventă, promoţia 2017:

Aşa cum o veche zicală spune, „Fă ceea ce-ti place cu adevarat si nu vei mai munci nicio zi din viata ta”. Esti o persoana atrasa de stiintele umaniste, in special de limbile straine, precum engleza? Atunci locul potrivit pentru tine este profilul de Filologie – Engleza Intensiv, din cadrul Liceului Teoretic Onisifor Ghibu.

Personal, pe tot parcursul liceului, am avut ocazia sa descopar secretele lumii care ma inconjoara, sa reusesc sa o inteleg, toate acestea intr-o atmosfera destinsa, alaturi de cadre didactice care au reusit sa ma faca sa savurez fiecare informatie primita la ore.

Sincera sa fiu, atunci cand la baza motivatiei de a invata se afla o pasiune – precum limbile straine in cazul meu – scoala nu reprezinta o corvoada, ci dimpotriva, o modalitate de a-mi extinde cunostintele, oferindu-mi posibilitatea de a forma legaturi oriunde, oricand.

Beneficiile acestui profil sunt multiple – aprofundarea si studierea in mod intensiv a unor limbi moderne de circulatie internationala, precum engleza, franceza sau germana, posibilitatea de a intocmi o lucrare de atestat in limba engleza la sfarsitul celor patru ani de liceu, dar si un viitor stralucit, in care vei putea sa iti urmezi propriile vise si idealuri.

Esti pregatit sa accepti provocarea care e capabila sa iti deschida orizonturi infinite? Hai la Ghibu, Filologie – Intensiv Engleză!

image001

ANDREEA DRĂGHICI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: