PAULA SZABO: Câştigătorii concursului de creaţie LOGO ART

În cea de-a şaptea ediţie a concursului de creaţie plastică LOGO ART, care se desfăşoară în liceul nostru din luna octombrie, tema de concurs din luna aprilie a fost „Floarea-soarelui”. Această ediţie a fost rezervată elevilor de gimnaziu.

image001

Câştigătorii ediţiei lunii mai

Vineri, 26 mai 2017, a avut loc premierea elevilor care au participat la acest concurs. La ediţia din aprilie 2017 au fost câştigătoare Sofia Totorean, clasa a VI-a E (locul I), Miruna Șipoș, clasa a VI-a D (locul I), Bianca Lincar, clasa a VI-a E (locul II), Andreea Popovici, clasa a VII-a B (locul II), Antonela Botău, clasa a VII-a B (locul III), Denisa Nicola, clasa a VII-a B (locul III) şi Anabela Bălan, clasa a VII-a B (menţiune).

Antonela Botău ne spune: „Pictura sau în general desenul este o metodă de a te exprima. Nu trebuie să fii talentat la artă ca să faci artă. Îţi trebuie doar timp să te descoperi pe tine însuţi”.

Câştigătoarele ne-au declarat faptul că şi-au descoperit talentul de mici şi că sunt susţinute în permanenţă de propriile familii şi de doamnele profesoare Simona Derecichei şi Violeta Jăhăleanu, profesoare care le-au îndrumat să intre în acest concurs.

Ele se inspiră din lucrările pictorilor celebri sau din viaţa de zi cu zi, căci tot ceea ce ne înconjoară este o sursă de inspiraţie care nu va seca niciodată.

De asemenea, Antonela ne-a mai spus despre doamnele profesoare următoarele: „Prin artă ne ajută să descoperim cine suntem de fapt şi ce fel de persoană se află în corpul pe care îl îmbrăcăm zi de zi”.

Fiecare câştigătoare a primit o mică atenţie care le va ajuta în creearea picturilor şi desenelor.

LOGO ART se desfăşoară lunar, este organizat de doamnele profesoare Simona Derecichei şi Violeta Jăhăleanu, iar miza este un pachet de instrumente plastice oferit de firma Oramil.

Luna mai este adresată tot elevilor de gimnaziu, iar tema este „Ceasul – laitmotivul timpului”. În cadrul acesteia, elevii trebuie să-şi reprezinte viziunea personală asupra trecerii timpului.

PAULA SZABO

image001

PAULA SZABO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: