NATALIA OROSZ & REBECA BREHOI: Sergiu l-a învins pe fostul campion

Cititorii  LOGO Paper îl cunosc pe Sergiu Maioru dintr-un material anterior. Este în vârstă de 17 ani şi practică un sport dur – karate kyokushin, la Clubul Sportiv Universitar Oradea. Este antrenat de Sensei Harris Wallmen şi are centura albastră.

sergiu maior

Sergiu Maioru

El a participat în 7 mai la Campionatul Naţional, desfăşurat în Arad, la Sala Polivalentă Victoria. Sergiu a inregistrat un succes exceptional, reusind sa castige finala la categoria sa (-80 kg).

Performanţa e cu cat mai remarcabilă cu cât adversarul său – care are 21 de ani, cu mult mai multă experienţă – este fost campion european la categoria sa, avand si centura neagră.

sergiu maior 02

Meciul a fost foarte greu, Sergiu are si o mica accidentare, dar a fost victorios: „Am participat cu incredere si mari emotii la acest concurs, cu scopul de a castiga experienta, fiind totusi o noua categorie de varsta. Mi-am scrantit putin degetul mare de la mana dreapta pe la inceputul luptei, insa datorita  emotiilor si adrenalinei, n-am simtit durerea. Concursul a fost o experienţă placută”, ne-a declarat Sergiu.

NATALIA OROSZ, REBECA BREHOI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: