ADRIANA ŞTIUBE: Drum bun în viaţă! Plus VIDEO

Dragi absolvenţi, vă doresc mult succes în viaţă! Mi-aş dori ca mulţi dintre voi să rămână în şcoala noastră, să vă dezvoltaţi în şcoala noastră şi să deveniţi oameni de nădejde”.

large absolvire

Sunt cuvintele frumoase care au fost rostite de domnul director al şcolii noastre, Iulius-Radu Timar, cu ocazia festivităţii de absolvire a elevilor de clasa a VIII-a.

Cum fiecare lucru începe şi se sfârşeşte cu Dumnezeu, la ora 10 festivitatea a fost deschisă de un preot, urmând ca mai apoi elevii cu rezultate deosebite să fie premiaţi.

O elevă care s-a remarcat printre absolvenţi este Sebastina Papai, din clasa a VIII-a A, care a strâns o colecţie impresionantă de premii de la concursurile şi olimpiadele la care a participat.

De asemenea, pe lângă corpul didactic şi invitati, alături de noi a fost si doamna Monica Costa, reprezentant al ISJ Bihor, care, la rândul dumneaei, le-a transmis gânduri de bine absolvenţilor.

Spre final, dorim să le urăm tuturor absolvenţilor baftă la examenul de capacitate, atât noi, colegii lor, cât şi domnul director: „Sunt convins că mulţi dintre noi veţi deveni specialişti în domeniile pe care le veţi alege, iar peste zece ani ne veţi povesti realizările voastre. Mult succes!”

Întreaga ceremonie a fost difuzată live pe Internet.

ADRIANA ŞTIUBE

Foto: BOGDAN ZSURZS

Streaming video: FLORIN MIHOCAŞ şi RĂZVAN LASLĂU

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: