Fluxuri video în şcoală

Videoclipurile live au un real succes în şcoli. Folosirea acestora ajută elevii să exploreze locuri noi şi reuşesc să le stârnească curiozitatea despre ceea ce-i înconjoară.

În această primăvară,  o girafă numită April de la Parcul Zoologic din Harpursville, New York, a furat inimile oamenilor din întreagă lume. Mii de persoane au vizionat streaming-ul live cu aceasta. Oamenii i-au urmărit stările prin care a trecut şi ritmul pregătirii pentru sfârşitul perioadei de gestaţie de 15 luni, girafa dând naştere celui de-al patrulea pui.

De ce sunt atât de încântaţi oamenii de toate vârstele de feed-uri? Există ceva cu adevărat deosebit în aceste live-uri?

Un live feed implică, de obicei, o cameră web care urmăreşte în timp real un anumit loc, într-o anumită perioadă de timp. Ele permit studenţilor să experimenteze lumea în moduri noi, ajutându-i să călătorească în locuri îndepărtate şi să vadă momente unice din natură. De exemplu, ei pot observa modul în care animalele se comportă atât în mediile zoologice, cât şi în habitatul lor natural.

 

Surse pentru fluxuri live

EarthCam.com oferă multe video-uri live în oraşe şi repere din întreaga lume. Studenţii pot vedea Turnul Eiffel, Statuia Libertăţii şi Monumentul Washington. Studenţii din domeniul studiilor sociale pot călători pe glob, văzând repere ale lumii în timp real. Aceştia pot observa oraşe care au fost locuite cu mii de ani în urmă şi pot fi martori ai celor care interacţionează acum cu aceste locuri.

Read the rest in Paperless

TEODORA CRISTEA

TEODORA CRISTEA

TEODORA CRISTEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: