CARMEN ARDELEAN & ELENA CIORBA: O nouă Paula Ungureanu la Ghibu!

Colega noastră, Crina Pintea, din clasa a XII-a B a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea, în vârstă de 19 ani, practică handbalul de un an de zile. În prezent joacă la echipa CSU CSM Oradea,

crina

Foto: arhiva personală Crina Pintea

Crina ne povesteste că era la olimpiada de handbal ONSS, unde se afla şi antrenoarea echipei la care este acum. La sfaturile profesoarei de sport, doamna Ladanyi Andrea, Crina a făcut cunostinţă cu antrenoarea sa din prezent si a inceput sa mearga la antrenamente.

Crina a ales sa practice handbalul si nu alt sport deoarece de mica s-a simtit foarte atrasa de el: ,,Niciun alt sport nu m-a atras atat de mult ca si handbalul”.

La CSU CSM Oradea Crina este portarul echipei şi îi are ca antrenori pe Doina Ardelean si Cristian Ardelean.

Are antrenamente in fiecare zi, o ora si jumatate. Pe postul de portar, Crina trebuie sa lupte până la ultimul fluier al meciului, trebuie să vorbească cu colegele sale in timpul meciului, sa le ajute si sa le incurajeze.

Ultimul meci din acest campionat fetele l-au avut in deplasare, la Timisoara. Acest meci s-a desfasurat in data de 14 mai 2017, de la ora 10 dimineata, organizat de catre Federatia Română de Handbal. In acest campionat au participat 11 echipe din toata ţara. Echipa Crinei a inscris in acest meci 32 de goluri, fiind cea care s-a clasificat pe locul 5 din cele 11 locuri.

Crina ne marturiseste că idolul sau este Paula Ungureanu.

CARMEN ARDELEAN, ELENA CIORBA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: