Google Maps îţi găseşte maşina

În cea mai recentă actualizare beta, Google a adăugat o nouă funcție care vă permite nu numai să vă amintiți unde ați parcat mașina, ci și să aflaţi câteva elemente suplimentare despre locație și chiar să salvați o fotografie a acelui loc.

Google Maps te ajută să îţi aminteşti unde ai parcat maşina- Bealcovschi Bianca WEB

Screenshot: Bianca Bealcovschi

S-ar putea să nu aveți nevoie de această facilitate tot timpul, dar este foarte neplăcut să te afli la un eveniment aglomerat sau într-o parcare pe mai multe niveluri, unde să nu ştii nici la ce etaj te afli. Scenariul este amuzant la lectură, dar când îl trăieşti pe pielea ta, e mai putin distractiv.

Vin veşti bune! Nu vei mai experimenta asa ceva niciodată. Cei de la Google Maps iti promit ca te ajuta sa gasesti masina pe care ai uitat unde ai parcat-o – vorbim despre masina lasata la voia întâmplării in parcarea de la mall.

Noua interfaţă va salva locaţia curentă şi o va marca pe hartă cu simbolul P, dar asta e prea puţin în cazul parcărilor etajate. De aceea poţi să adaugi o nouă interfaţă, care îţi permite să salvezi o tonă de informaţii. Poţi adapta butonul de locaţie, adăuga fotografii cu locul în care ai parcat maşina şi lua notiţe.

Nu în ultimul rând, fiecare loc de parcare poate fi configurat cu un cronometru, care să te atenţioneze atunci când taxa plătită pentru parcare expiră.

Read the rest in Paperless

BIANCA BEALCOVSCHI

Bealcovschi Bianca portret

BIANCA BEALCOVSCHI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: