Swimathon 2017 – 7 zile până la marele eveniment

Cu emoție, entuziasm și nerăbdare ne pregătim de zor pentru cea de-a cincea ediție a Swimathonului orădean.

swimathon_poster_2017

Până la fluierul de start al celui mai mare eveniment sportiv filantropic din Bihor, împărtășim cu voi bucuria a ceea ce am reușit până acum să realizăm cu ajutorul implicării comunității noastre: 17 companii și 131 de donatori individuali au contribuit deja cu 115.953 lei la sprijinirea celor 22 de proiecte, iar 176 de eroi și-au rezervat bloc start-ul pentru marea competiție ce va avea loc la  Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea, sâmbătă 27 mai 2017 începând cu ora 10:00.

Împreună aducem mai aproape bucuria de a înota și cea de a dărui. Alătură-te și tu tuturor celor care deja au ales să fie parte din schimbare. Poți susține printr-o donație cauza ta de suflet aici: http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/ sau te mai poți înscrie ca înotător până pe 22 mai, aici: http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/inscriere-echipa-inotatori/.

 

Contact:

Claudia Abrudan, Director Executiv, tel. 0743 295 486, e-mail: director@fundatiacomunitaroradea.ro

Fundația Comunitară Oradea este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor nonguvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității. Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: