CLAUDIA GAVRILAŞ: Haideți s-o susținem pe Iulia!

În cele ce vor urma, vă voi povesti despre Iulia Andrei. Mulţi dintre voi deja o ştiu; puteţi afla mai multe despre ea accesând acest link: https://logopaper.com/2017/01/29/lacatas-cynthia-claudia-gavrilas-iulia-un-blogger-pe-cinste/

iulia andrei

Iulia Andrei a fost nominalizată la concursul Digital Divas, care premiază cele mai bune blog-uri şi cele mai influente persoane din mediul online. Juriul acestui concurs sunt oameni din mediul online sau fashion, precum Stela Toderaș, Matei Dima, Cristina Lupu, Josephine Ciel, Lorena Buhnici, Diana Papuc, Robert Katia, Alexandra Chelu, Marta Ușurelu, Valentin Suciu, Laurențiu Dumitrescu, Andreea Rețea, Mugur Pătrașcu și Noemi Meilman.

Anul acesta s-au înscris sute de blog-uri din toată ţara şi din tot felul de domenii, precum Fashion & beauty, Online marketing & communication etc., din care au fost alese 15 cele mai active și bune blog-uri din ţară; între acestea a fost aleasă și orădeanca noastră, Iulia Andrei.

Fiind un blogger pe cinste, nu aveam cum să nu-i cer câteva detalii referitoare la participarea ei în acest concurs. Iulia a aflat de concurs de pe Facebook și participă de trei ani la această competiție online. Ea s-a înscris la o singură categorie, şi anume Best use of video, iar mai apoi a aflat că a fost nominalizata de cei din juriul Digital Divas și la categoria Most active fashion blog, ceea ce este un lucru extraordinar, de care Iulia se bucură nespus.

Premiile acestui concurs sunt produse Avon, care este organizatorul evenimentului. Iulia ne-a mărturisit că pentru ea premiul cel mai important este că primește şi câştigă exposure – o persoană mai activă este şi o persoană mai vizibilă.

Concursul va avea loc miercuri, 17 mai, în București, la Palatul Bragadiru.

Cine vrea sa o contacteze pe Iulia sau să-i viziteze blog-ul poate accesa adresa: https://www.youtube.com/user/iuliaandreiblog

Iulia are emoții, dar este foarte încântată de această nouă experienţă.

Haideți să ne susţinem orădeanca, să îi trimitem mesaje de încurajare! Hai Iulia!

CLAUDIA GAVRILAŞ

claudia gavrilas

CLAUDIA GAVRILAŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: