DALIA PANTEA & NAOMI CODOBAN: Micii poeţi ai clasei pregătitoare

Am aflat printr-o întâmplare că în clasa pregătitoare D se află doi elevi care – deși la o vârstă fragedă, una la care majoritatea copiilor nu știu citi sau scrie – sunt mici creatori de poezii.

Am fost curioase să aflăm mai multe despre acești doi elevi, Natalia Tăutan și Dumitru Palade, iar această curiozitate ne-a împins să aflăm mai multe informații.

Doamna profesor învățământ primar, Marcela Gabriela Marian, a fost cea care le-a descoperit aceste pasiuni. Aceasta a fost de acord să ne dea câteva informații despre acești doi bobocei.

Din spusele doamnei învățătoare, Natalia este o eleva sârguincioasă, cu multă ambiție și având o imaginație creatoare. Este una dintre cele mai bune eleve ale clasei, având rezultate excelente la numeroase concursuri.

„Acest talent cred că îl moștenește de la mama ei, care este director general adjunct la Editura AQUILA Oradea”, ne spune dna Marian.

Şi Dumitru este un elev ambițios, disciplinat și silitor. Acesta a participat la diferite concursuri organizate în școală, numite Comper și Gazeta matematică junior, obținând rezultate foarte bune.

Doamna lor învățătoare le dorește multă imaginație si mult succes în viitor.

DALIA PANTEA, NAOMI CODOBAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: