ANDREEA RAITA & LORENA ILEA: Hip-hop cu Ada

Alexandra Bochiș, elevă a Liceului Teoretic Aurel Lazăr, clasa a X-a, și-a găsit țelul în viață de mică. S-a apucat de dans de la vârsta de şase ani.

ada3

Alexandra Bochiș

Timp de doi ani a făcut doar cursuri. „Am început cu majorete, dar nu mi se părea potrivit pentru mine, pe urmă am încercat dans sportiv, dar nici acesta nu mi-a plăcut în mod special, până când la nunta verișoarei mele a fost o melodie mai ritmată, iar părinții mei au observat că am talent și au decis să mă dea la hip-hop.”

În 2008 a început primul curs de hip-hop, dar Alexandra susține că, datorită antrenoarei, despre care spune că era neserioasă, a renunțat. Două luni mai târziu, a găsit un alt curs de hip-hop, pe care l-a terminat în 2009. Pe urmă a avut loc o selecție pentru echipa de dans Ritm-Mic, în prezent numindu-se Ritm On Stage.

„Am dansat alături de ei până în anul 2014, când am decis să plec din cauza unor probleme strict personale. Iar din anul 2015 până în prezent dansez în echipa Rebel Beat. Coregraful principal este Melinda Fedea, iar eu sunt coregraf secund. Împreună facem coregrafii, iar câteodata eu mă ocup de cei din echipa mea, precum și de Rebelz, echipa de juniori.”

Alexandra spune că cea mai mare realizare a avut-o în anul 2014, când a reprezentat România alături de Ritm On Stage la Campionatul Mondial din Las Vegas.

A participat la numeroase concursuri, precum Nymphea Dance Festival, Hip-Hop International, IDO, Bounce, Come and Get It, CSSD, The Game etc. La fiecare reușind să ocupe locuri pe podium, atât individual, cât și în grup.

„Acum ne pregătim pentru Bounce și încă un concurs în Ungaria și vom da tot ce avem mai bun, pentru a ne face remarcați.”

„În luna februarie am decis să-mi deschid un curs de dans. Momentan l-am anulat, dar îl voi relua în timp. Mi-am dorit să-l deschid datorită pasiunii mele pentru dans și ca să pot împărtăși și cu alții aceasta pasiune. Dar pentru detalii mă puteți contacta telefonic la 0729054018.”

ANDREEA RAITA, LORENA ILEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: