DIANA OSVALD & CARINA IFRIM: „Fii tu, fără droguri, fără violență”

În data de 27 martie ne-au vizitat persoane care lucrează la campania „Fii tu, fără droguri, fără violență”, care ne-au oferit informații referitoare la dezavantajele consumului de substanțe interzise. De asemenea, ne-au oferit informații și cu privire la legile aplicate în acest domeniu.

drog02

Dupa această prezentare, unul dintre acești domni a fost de acord să ne ofere o scurta declarație: „ Campania se adresează prevenirii consumului de droguri si a actelor anti-sociale în rândul tinerilor. Din punct de vedere al prevenirii consumului de droguri, campania se axează pe două dintre cele mai utilizate în rândul tinerilor din județul Bihor, respectiv canabis și droguri denumite etnobotanice.

Totodată, ne propunem să reducem și alte comportamente dezadaptive care implică violența.  Vom vizita 19 instituții de învățământ din municipiul Oradea și din municipiile din județ, precum Aleșd, Marghita, Salonta, Valea lui Mihai, Ștei și Borș.

drog01

Inițiatorii acestei campanii sunt cei de la Agenția Națională Anti-drog, prin CPECA Bihor, Inspectoratul de Jandarmerie Județean Bihor și Inspectoratul Școlar”.

 DIANA OSVALD, CARINA IFRIM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: