CARINA MUȚ & SZABO PAULA: LOGO Art premiază

IMG_8539

În cea de-a cincea ediţie a concursului de creaţie plastică LOGO ART, care se desfăşoară în liceul nostru din luna octombrie, tema de concurs din luna februarie a fost „Din lumea celor ce nu cuvântă”. Această ediţie a fost rezervată elevilor de gimnaziu.

Vineri, 10 martie 2017,  a avut loc premierea elevilor care au participat la acest concurs. La ediţia din februarie 2017 au fost câştigătoare Sofia Totorean, clasa a VI-a E (locul I), Miruna Șipoș, clasa a VI-a D (locul II),  Bianca Lincar, clasa a VI-a E (locul II), Andreea Popovici, clasa a VII-a B (locul III), Alexia Galea, clasa a VII-a D (locul III) şi Anastasia Birău, clasa a VI-a A (menţiune). Luna ianuarie, lună dedicată elevilor de liceu, a avut tema „Abstract”; câştigătoare este Diana Ciocic din clasa a IX-a A.

image001

Lucrare liceu

Câştigătoarele ne-au declarat faptul că şi-au descoperit talentul de mici şi că sunt susţinute în permanenţă de propriile familii şi de doamnele profesoare Derecichei Simona şi Jăhăleanu Violeta, profesoare care le-au îndrumat să intre în acest conurs. Ele se inspiră din lucrările pictorilor celebri sau din viaţa de zi cu zi, căci tot ceea ce ne înconjoară este o sursă de inspiraţie care nu va seca niciodată.

Fiecare câştigător a primit câte un mic premiu care îi va ajuta să creeze adevărate opere de artă. Reamintim că LOGO ART se desfăşoară lunar, este organizat de doamnele profesoare Simona Derecichei şi Violeta Jăhăleanu, iar miza este un pachet de instrumente plastice oferit de firma Oramil.

În luna martie, concursul LOGO ART îi provoacă pe liceeni să participe la concurs, tema fiind „Floarea Soarelui”, iar timpul de lucru se desfăşoară pe perioada 13-30 martie!

 CARINA MUŢ, SZABO PAULA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: