CĂTĂLINA VOTAV & DALIA CIOARĂ: Un început promiţător

Andrei Secară, elev la Liceul Teologic Penticostal Betel, a inceput sa faca vlogging de o luna, pe canalul de YouTube care ii poarta numele, şi a ajuns intr-o luna la 112 abonati. El a fost de acord sa ne raspunda la cateva intrebari legata de pasiunea sa.

vlogger

Andrei Secară alături de subsemnata, Cătălina Votav

Andrei ne-a spus ca isi dorea de mult sa inceapa un canal de youtube, dar abia acum, dupa patru ani, si-a facut suficient curaj sa inceapa acest canal. De mic avea o pasiune pentru editat si filmat si asta l-a determinat si mai mult sa se puna pe treaba si sa inceapa sa faca ceea ce ii placea.

Spune ca se inspira din viata de zi cu zi si ca aproape orice idee la care se gandeste  o pune in practica. Andrei foloseste pentru filmarea vlogg-urilor o camera Sony, iar videoclipurile le editeaza in programul Filmora.

Vloggerii pe care Andrei ii urmareste si le admira munca sunt: Levi (https://youtu.be/i8MfVQ4kPD4) şi Ilie’s Vlogs (https://youtu.be/S-Ox09RGRqE).

Pe langa vlog, Andrei canta la chitara, face activitati cu tinerii de la biserica pe care o frecventeaza si ii plac plimbarile in aer liber.

CĂTĂLINA VOTAV, DALIA CIOARĂ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: