MARIA PAŞCALĂU: The Vlasony. Plus VIDEO

The Vlasony (ex Music Code) este o trupă din Petrovac na Mlavi, Serbia. Acest band promovează muzica rock, combinată cu muzica tradiţională sârbească.

image003

Music Code a fost creat în anul 2007, dar au făcut câteva modificări și au început să cânte de-a lungul Serbiei. Linia originală a constat din vocalista Ivana Milanović, vocalistul şi chitaristul Nenad Jovanović, din vocalistul şi chitaristul Vlada Milanović (chitară ritmică), vocalistul şi clăparul Zoran Kraradžić şi basistul Raka Ognjanović.

Au înregistrat zece piese în studio, după care au participat la diferite emisiuni de radio şi la festivaluri. Cea mai notabilă este participarea Music Code la primul festival de trupe de club din Belgrad, după care a urmat înscrierea melodiei Vodenica (Moară) la casa de discuri CITY Records.

Anul 2010 aduce schimbări de personal în trupă, aducerea cântăreţei Aleksandra Stojadinović. Trupa înregistrează câteva piese originale, din care sigiliul principal are piesa cu numele Mogu sve (Pot tot), pentru care e si înregistrat un videoclip în colaborare cu CPK Petrovac.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fthevlasony%2Fvideos%2F1436158903066574%2F&show_text=0&width=560

În anul 2015, cu ocazia venirii unor noi membri în trupă, Music Code primeşte un nou nume – The Vlasony, combinaţie a Vla (valahe) și Sony (melodii), ceea ce s-ar traduce prin muzică populară Vlaski, în spiritul musical pe care trupa l-a creat.

În prezent trupa are şase membri: Nenad Jovanović – Cveja,V ladan Milanović – Vlajko, Zoran Karadžić – Kara, Aleksandar Stojanović – ACKO, Aleksandra Stojadinović – Alex şi Marija Jović – Mara.

În luna ianuarie a acestui an, trupa The Vlasony a participat la un concurs de talente din Belgrad, Ja Imam Talenat (Ai talent), unde au interpretat piesa Mercy, cu care i-au fermecat pe toţi membrii juriului şi pe public. Cei din juriu i-au spus concurentei Marija Jović că are o voce frumoasă şi de bogată şi o gamă largă de tonuri.

image001

The Vlasony

Întrebând-o pe Marija Jović despre hobby-urile ei, ne-a răspuns că îi place să citească, să picteze, să socializeze cu prietenii şi să meargă la repetiţii alaturi de colegii din trupă.

Marija Jović este născută în data de 30 aprilie 1990, în Petrovac na Mlavi, Serbia. A fost plăcut surprinsă de faptul că ne-am gândit să realizăm un reportaj despre ea şi despre trupă. Marija mi-a mărturisit că este foarte bună iniţiativa, deoarece se promovează muzica sârbească la noi în România.

Pe această cale, ţin să mulţumesc întregii trupe pentru informaţiile acordate şi le dorim succes în continuare!

Sursă imagini: Facebook The Vlasony

MARIA PAŞCALĂU

maria-pascalau

MARIA PAŞCALĂU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: