SZABO PAULA: Premii la „Un măr pe zi – o viaţă sănătoasă”

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean Bihor, în calitate de organizatori, şi Consiliul Judeţean Bihor, în calitate de finanţator, au premiat vineri, în data de 3 februarie 2017, câştigătorii concursului judeţean Un măr pe zi – o viaţă sănătoasă,  ediţia a IV-a.

image002

Daria Jăhăleanu şi Roxana Husaru

Concursul a fost găzduit de sala festivă a Colegiului Naţional Mihai Eminescu din Oradea.  La finalul activităţii, elevii şi profesorii participanţi au fost invitaţi la un pahar de suc natural si la degustat de fructe.

Participanţii au fost din toate colţurile judeţului: Oradea, Aleşd, Beiuş, Marghita, Nojorid, Salonta, Tinca, Diosig, Ştei şi Săcuieni.

Concursul s-a desfășurat inițial în școli, timp de două săptămâni, timp în care participanţii au trebuit să realizeze un afiş şi o machetă care să sugereze ideea că fructele şi legumele trebuie consumate zilnic pentru a avea o viaţă sănătoasă, dar în centrul atenţiei a fost mărul, pentru că este fructul care a fost introdus în programul Laptele și cornul.

În urma jurizării, la nivelul Liceului Teoretic Onisifor Ghibu s-au stabilit participanții pentru faza județeană, unde s-a reuşit obținerea unui frumos loc III.

Doresc să felicit și eu cele două reprezentante a liceului nostru: Roxana Husaru din clasa a VIII-a A (coordonator doamna profesoară Simona Derecichei) şi Daria Jăhăleanu din clasa a III-a D (învăţătoare doamna Kocsis Iuliana).

La noi în şcoală, de strângerea lucrărilor și jurizare s-au ocupat doamnele profesoare Carmen Chiş, Simona Derecichei şi Livia Ivan, iar în urma jurizării au fost selectate cele două lucrări.

Copiii ne îndemnă să consumăm zilnic fructe si legume!

SZABO  PAULA

image001

SZABO PAULA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: