ADRIANA ŞTIUBE: „Învăţaţi limbi străine!”

După cum ştiţi, marţi, 29 ianuarie 2017, şcoala noastră l-a avut ca oaspete pe domnul Békési Csaba, directorul executive al  AJOFM. Interviul cu domnia sa este în lucru, dar vă promitem că în cel mai scurt timp va sta la dispoziţia dumneavoastră.

În rândurile urmatoare, vreau sa va dezvalui un subiect pe care domnul Békési l-a dezbatut in interviul acordat pentru LOGO, şi anume invatarea limbilor straine.

Fiecare dintre noi ştie – iar dacă nu, nu vrea să ştie – că invatarea unei limbi straine este un lucru important si necesar in evolutia noastra, dar, totodata, este si o misiune destul de dificila, deoarece nu trebuie sa te rezumi doar la nivelul de bază, ci sa aprofundezi continuu cunostintele.

Domnul Békési ne-a mărturisit: „Cunoasterea unei limbi straine este un atu pentru viitorul angajat, acesta având un avantaj cu 30-40% faţă de un alt angajat care nu ştie o limbă străină. Învăţaţi cel putin două limbi străine! Veţi avea un avantaj considerabil în viitoarea carieră!”

Vedem, aşadar, că limbile străine nu ne ajuta doar să comunicam, ci ne ajuta si in viitoarea cariera, indifferent de natura ei, societatea fiind in continua evolutie si progress.

Aşadar, haideti să luăm aminte la sfatul domnului Békési şi să încercăm să evoluăm zilnic, să fim mai buni, deoarece doar aşa vom putea spune că nu suntem „o generaţie care duce ţara de râpă”.

ADRIANA ŞTIUBE

Exif_JPEG_420

Subsemnata alături de Narcisa Dărăban, la Hotel Ramada, pregătind prezentarea proiectului „Puşi pe treabă”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: