PAULA SZABO & PATRIC ANDRAS: Vitorii artişti ai liceului. Plus VIDEO

ANDREEA POPOVICI

ANDREEA POPOVICI

În cea de-a treia ediţie a concursului de creaţie plastică LOGO ART, care se desfăşoară în liceul nostru din luna octombrie, tema de concurs din luna decembrie a fost „Poveste de iarnă”. Această ediţie a fost rezervată elevilor de gimnaziu.

În mini-studioul LOGO Paper

În mini-studioul LOGO Paper

Joi, 12.01.2017, în cabinetul de jurnalism a avut loc premierea elevilor care au participat la acest concurs. La ediţia din decembrie 2016 au participat Andreea Popovici, Gabriela Faca, Alexandru David, Nadin Bențe, Denisa Sotiuţ, iar câştigătoare a fost Andreea Popovici din clasa a VII-a B, care a fost de acord să ne ofere un interviu.

Gabriela ne spune: „Am o părere bună despre acest concurs, deoarece ne dezvoltă imaginaţia şi ne motivează să dăm tot ce e mai bun din noi, fiind susţinuţi de doamnele profesoare şi de colegi” , iar Andreea ne-a mărturisit următoarele:  „Eu am o părere foarte bună despre acest concurs, deoarece aici copiii pot să îşi descopere talentul de a picta şi sunt încurajaţi de profesorii coordonatori să participe la concursuri”.

Despre Andreea ne-a vorbit şi doamna prof. Simona Derecichei: „Andreea Popovici, elevă în clasa a VII-a B, a participat la cercul de pictură  «Contraste», unde a experimentat pictura în culori acrilice pe pânză, dar Andreea m-a surprins în mod plăcut și prin răbdarea, migala și imaginația de care a dat dovadă când a încercat, printre altele, și tehnica modelajului – tehnică ce contribuie la dezvoltarea abilităților creatoare și la formarea gândirii spațiale.

De asemenea, a participat la diverse concursuri de creație plastică și aici menționez Concursul Național de Arte «Carmen Sylva», ed. a IV-a – Sinaia, unde a luat premiul III, și Concursul Judeţean cu participare internațională Parfum de toamnă, organizat de Colegiul Național Iosif Vulcan – mențiune.

Cu o lucrare, Andreea a câștigat în luna decembrie premiul I la concursul organizat la nivel de școală LOGO ART, tema concursului fiind O poveste de iarnă.

Andreea a participat cu patru lucrări la Concursul Național «Carmen Sylva»: Camuflaj, Lumea insectelor, Chipul mamei, Flori de primăvară. ”

Reamintim că LOGO ART se desfăşoară lunar, este organizat de doamnele profesoare Simona Derecichei şi Violeta Jăhăleanu, iar miza este un pachet de instrumente plastice oferit de firma Oramil.

În luna ianuarie, concursul LOGO ART îi provoacă pe liceeni să-și aduca aportul indirect la Concursul Naţional de Proiecte Antidrog  „Împreună” prin realizarea unei mascote care va însoţi echipa liceului în toate activitățile pe care le vor realiza la nivel local şi, de ce nu, naţional. Mascota poate avea maxim 50 de centimetri şi poate fi realizată din diferite materiale (plastic, lemn, materiale textile).

Pentru mai multe informaţii, puteţi să vă adresaţi doamnei profesoare Violeta Jăhăleanu.

PAULA SZABO, PATRIC ANDRAS

Andreea, alătruri de subsemnaţii, Paula Szabo şi Patric Andras

Andreea, alătruri de subsemnaţii, Paula Szabo şi Patric Andras

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: