OROSZ NATALIA: Cupa României la karate kyokushin

Sambata si duminica, pe 17-18 decembrie, a avut loc evenimentul Cupa Romaniei, organizat de Federatia Romana de Karate Kyokushin, care s-a desfasurat la sala Universitatii din Oradea. Acest concurs a avut loc cu scopul de a ajuta luptătorii începatori să avanseze.

karate02

Concursul a fost împartit pe categori de varste cuprinse intre 4-18 ani, iar cei de 15-18 ani au fost repartizati pe echpe de trei luptatori.

Evenimentul a fost foarte bine organizat, astfel incat a luat sfarsit într-un interval de aproximativ 6 ore. In general, un concurs de karate dureaza o zi intreaga, insa Cupa Romaniei a fost impartita in doua zile.

Au participat luptatori din Oradea, Baia Mare, Targu Mures si Bucuresti. Prezentatoarea, Anca Wallmen, a fost principala organizatoare a acestui concurs, fiind si presedinta Federatiei Romane de Karate Kyokushin.

karate01

Luptatorii care au luat locul I, II sau III au fost premiati de catre federatie prin diplome si trofee, iar pe urma au fost premiati si luptatorii care au avut rezultate bune la campionatele europene din Bulgaria – Sofia si din Georgia – Tbilisi.

Ca orice concurs de karate kyokushin, a avut probe de Kumite si Kata.

Luptatorul Sergiu Maioru, care a luptat la categoria de 17-18 ani, din clubul CSU Oradea, ne marturiseste urmatoarele:„Pot spune ca acest eveniment a avut loc cu mult succes, implicand si toate emotiile purtate de toti luptatorii care au participat la lupta”.

OROSZ NATALIA

orosz-natalia

OROSZ NATALIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: