NARCISA BRAGYE: Interviu cu un candidat la Parlamentul României. Plus VIDEO

feat-interviu

După cum bine ştim majoritatea, România se află în plină campanie electorală. Cetățenii cu drept de vot își vor vota favoriții, duminică, 11 decembrie, pe cei care vor fi viitorii membri ai Parlamentului României. Am avut ocazia să-i luăm un interviu domnului Ioan Hulea, în prezent avocat, candidat la Parlament, care ne-a primit cu amabilitate în biroul său. Deși elevii aflați în liceu nu au drept de vot (vârsta minimă fiind de 18 ani), am ales să vorbim cu domnia-sa deoarece multe din problemele de pe agenda sa au ca subiect tinerii și viața acestora. 

Domnul Hulea ne-a primit în biroul său joi, 24 noiembrie, pentru o vizită care a durat circa o oră. Filmarea acestui interviu a efectuat-o o persoană din anturajul domnului Hulea.

Cele mai importante subiecte care ne-au interesat s-au legat de salariile angajaților tineri și de situația tinerei generații din România.

Gazda noastră consideră că tinerii care au plecat în alte țări, în căutarea unei vieți mai bune, trebuie aduși înapoi. Domnia-sa ne-a mărturisit că are un copil plecat și el  la muncă peste hotare și, ca orice părinte, l-ar dori aproape de casă.

O problemă pe care a abordat-o de mai multe ori în discuția noastră a fost cea a drumurilor și autostrăzilor din România. Candidatul crede că, dacă s-ar reface și dezvolta drumurile și agricultura din România, ar fi mai mulți bani pentru bugetul de stat, iar de aici ar fi mai mulți bani pentru salarii și pensii.

L-am întrebat dacă ar fi de acord cu scăderea vârstei legale pentru care se poate vota. Interlocutorul nostru crede că ar fi posibil, dar consideră de asemenea că la 16 ani majoritatea tinerilor sunt „prea necopți” pentru un gest electoral.

Iată în continuare câteva declarații:

„Datoria mea este să-i aduc pe români înapoi în România și aici să rămână”.

„România a avut de toate și acum nu mai are aproape nimic”.

Îi mulțumim domnului Ioan Hulea pentru interviul pe care ni l-a acordat.

NARCISA BRAGYE

LOGO PAPER NU SUSŢINE NICIUN PARTID  POLITIC ŞI NU ÎNDEAMNĂ CITITORII SĂ VOTEZE CU UN ANUME CANDIDAT.

narcisa-bragye

NARCISA BRAGYE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: