SERGIU DUMA: Dealul Ciuperca distrus de alunecările de pământ

Alunecările de pământ au distrus investiţia de aproape 2 milioane de euro, finanţată din fonduri europene. Grădina Publică Ciuperca a venit la vale în noaptea de sâmbătă spre duminică, după prima ninsoare din aceasta lună. Cascada amenajată aproape de vârful dealului, aleile şi instalaţiile de iluminare au fost afectate după alunecările de teren.

image001

Foto: SERGIU DUMA

Reprezentantii Primariei Oradea au anuntat ca din 25 octombrie accesul la grădinile publice de pe Dealul Ciuperca va fi inchis pentru lucrari de remediere a acestora. Accesul publicului va fi permis doar la unitatea de alimentatie aflata in punctul de panorama.

Pagubele au fost evaluate de Marius Mos, directorul Directiei Management Proiecte cu Finantare Internationala, alaturi de Marius Ionascu, coordonatorul investitie, si patronul firmei care a executat lucrarea, Abed Nego, si arhitectul Daniel Tivador, proiectantul lucrarii.

Amenajarea gradinii publice a inceput in decembrie 2014, finalizandu-se la sfarsitul lunii decembrie 2015. Lucrarile au fost executate de firma Abed Nego Com SRL, avand un termen de garantie de 5 ani.

SERGIU DUMA

image002

SERGIU DUMA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: