ALEXANDRA REŞTEA: Un cuplu celebru şi-a retras fetiţa de la şcoală

Dana Nălbaru, fostă cântăreaţă in trupa Hi-Q, împreună cu soţul ei, Dragoş Bucur, prezentatorul emisiunii ,,Visuri la cheie”, au decis să își retragă fetița în vârstă de 9 ani de la scoală, pentru ca ea să învețe în stil homeschooling.

Părinții fetiței au justificat decizia luată pe un blog. Dana spune că nu vrea ca fetiţa ei, Sofia, să fie stresată sau constrânsă cu școala, așa că Sofia va începe să studieze acasă împreună cu părinții ei. Dragoș explică că fiica lui nu a abandonat școala și nici nu ar dori să încurajeze asta. El spune că Sofia a luat-o pe alt drum, iar el și soția lui îi vor fi alături.

Părerile însă sunt împărțite, pro sau contra.

Mama unui elev: „Consider că e mai bine pentru copilul meu să aibă un program stabilit și destul de strict, pentru că îl va ajuta pe viitor la un loc de munca”.

Elev: ,,Este foarte indicat pentru un copil să meargă la școală, pentru că ajunge să interacționeze cu alți copii. Dacă copilul studiază acasă, va deveni foarte retras și nu se va încadra în societate”.

Functionar public: ,,Copilul poate învăța și acasă pentru că oricând va reuși să se reintegreze în colectiv, daca acasă copilul are logistica necesară.”

Părerea mea în legătură cu acest subiect este următoarea: daca aș putea, și eu aș alege un astfel de învățământ, pentru că aș putea să mă axez pe materiile care îmi plac și care mă interesează pe mine, deși mi-ar lipsi colegii foarte mult.

ALEXANDRA REŞTEA

restea-alexandra

ALEXANDRA REŞTEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: