DARIA COPOS: „Doresc să ajung un model de succes”

Ea este Laura, elevă a liceului nostru, în vârstă de 16 ani, care abia și-a început cariera în modelling, dar care dorește să ajungă cât mai departe.

laura03.JPG

În urmă cu o lună, Laura Feşnic a început să participe la un curs de modelling organizat de Graziela Models Agency: „Am mai făcut cursul când eram mică și acum am zis să încerc din nou.”

Cursul constă în ședințe de catwalk și ședințe foto, iar în urma cursului, ai posibilitatea de a fi aleasă să intri în agenție. Laura a avut șansa asta, inițial fiind contactată pentru un job de hostess, iar peste câteva zile a fost chemată la prima prezentare. A prezentat colecții precum Antoanelle si VeraVoss, dar și noua colecție Benvenuti.

Laura susține faptul că a avut emoții, dar cel mai important este să știi cum să ți le controlezi. Fiind o elevă eminentă și premiantă, știe cum să-și gestioneze timpul astfel încât modelling-ul să nu-i afecteze activitatea școlară.

„Părinții mei se bucură că am reușit să intru în agenție și mă susțin în tot ce fac. Vreau să ajung cât mai departe cu modellingul și îmi doresc mult să prind contracte în străinătate. Această agenție a trimis modele în China, Milano și  numai.”

Cum spune Valentina Vidrașcu, „modelling-ul este o şansă pe care Dumnezeu o dă o dată în viaţă şi nu oricui”.

DARIA COPOS

DARIA COPOS

DARIA COPOS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: