Concurs de fotografie: „Economie și turism – Promovează Bihorul”

Județul Bihor este înzestrat cu numeroase valori naturale și culturale, fiind un reper pe harta turistică a României, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Tinerii pasionați de frumos, sub toate aspectele sale, sunt invitați să participe la un concurs de fotografie dedicat promovării județului Bihor ca destinație turistică, prin intermediul imaginilor. afish.JPG

Concursul are patru secțiuni: Obiectiv turistic din Bihor; Peisaj turistic din Bihor; Oameni din turism care m-au impresionat; Activități turistice.

Competiția este programată să se desfășoare în două etape. Prima etapă, care se va încheia la finalul lunii octombrie, este rezervată înscrierii fotografiilor pe următoarea pagină de internet:  http://www.amdbihor.ro/evenimente/concurs-foto-economie-si-turism-promoveaza-bihorul/ .

În etapa a doua, cuprinsă între 1 noiembrie și 15 noiembrie 2016, fotografiile intrate în concurs vor putea fi votate online.

Concursul este destinat, în special, elevilor de liceu din județul Bihor, dar nu numai. Participarea este gratuită fiind deschisă oricărui tânăr cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani. Formularul de înscriere si regulamentul pot fi accesat de pe următoarea pagină de internet: http://www.amdbihor.ro/evenimente/concurs-foto-economie-si-turism-promoveaza-bihorul/

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate în cadrul unui eveniment festiv organizat în data de 23.11.2016, în cadrul Universității din Oradea.

Concentrate în destinații turistice cu un grad de atractivitate ridicat, obiectivele turistice din Bihor satisfac cele mai diverse motivații și asigură posibilitatea practicării diferitelor tipuri de turism – de recreere, curativ sau cultural, concretizate în diverse activități: drumeții, cicloturism, schi, băi termale, tururi culturale.

Despre frumusețile Bihorului, atât cele create de natură, cât și cele realizate de om, multe s-au scris și mulți sunt cei care le-au descoperit… Acesta este motivul pentru care vă provocăm, acum, la o nouă aventură: aceea de a redescoperi Bihorul altfel, și anume, prin lentila aparatului de fotografiat. Această ”vânătoare de imagini” este lansată și în ideea conștientizării în rândul tinerilor a patrimoniului natural și antropic cu valențe de atractivitate turistică, existente pe teritoriul județului Bihor.

Concursul de fotografie „Economie și turism – Promovează Bihorul” este organizat de Departamentul de Economie al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității din Oradea, Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor.

Răzvan Dumbravă, director executiv

Gabriel Bonaciu, consultant în management, turism

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: