RAREŞ ERDELI: Echipa de polo CSM Digi Oradea susține acasă primele jocuri din turul preliminar LEN Champions League

Poloiștii de la CSM Digi Oradea debutează în acest sezon cu un meci oficial din primul tur preliminar al Ligii Campionilor Europeni. Prin urmare debutul în sezon și-l vor face  direct în cupele europene. Partidele din primul tur preliminar vor fii găzduite de Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.
polo.jpg
În opinia mea, aceasta este o șansă foarte bună de a ne pune în valoare calitațile echipei, dar și ale antrenorilor, avănd șansa de a trece cu ușurință de turul preliminar, dat fiind că jucăm la noi acasă.Desigur și celelalte trei echipe – Mornar Split, Utrecht și Galatasaray Istanbul –  reprezintă un „pericol” la șansa noastră de a ne califica, însă noi  trebuie să fim atenți la jocul pe care îl facem în apă, pentru a ne asigura calificarea.
Una dintre cele mai puternice forțe le reprezintă echipa Galatasaray Istanbul, echipa cu care vom avea meci sâmbătă de la ora 19:00. În ciuda faptului că noi găzduim acest tur, primul meci va fi jucat de Monar Split, contra Galatasaray Istanbul, vineri, la ora 17 00, după care vom avea meci cu Utrecht.
Să sperăm că, din cele patru echipe, noi vom fi una dintre cele două care se vor califica.
După părerea mea, noi ne vom afla pe locul doi în clasament, după Galatasaray.
Turul al doilea se va desfășura în perioada 14-16 octombrie, iar turul al treilea se va desfășura în dublă manșă pe 26 octombrie și 9 noiembrie, iar dacă va trece și de al treilea tur, CSM Digi Oradea va evolua în Grupele Champions League, ceea ce ar fi de-a dreptul splendid pentru echipa noastră.
Eu unul sunt nerăbdător să înceapă turneul și sunt extrem de curios să văd până unde va reuși echipa noastră să ajungă, antrenată de Ciprian Câmpeanu și avându-l ca și coordonator de joc pe Kalman Kadar.
rares-erdeli

RAREŞ ERDELI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: