IOANA BIŢIŞ & ROXANA BAR: Un talent deosebit

Tudor Andrei Bere, elev in clasa a VII-a A la Liceul  Teoretic Onisifor Ghibu, are un talent deosebit, numit  3D ORIGAMI. Tudor practica acest hobby de la varsta de 11 ani, totul incepand de la o simpla vizionare a unui clip de pe YouTube.

tudor04

Tudor şi Minionul său

Prima sa creatie a fost o lebada de hartie, iar cea mai complicata sculptura pana in prezent este un Minion de aproximativ 20 de centimetri, pe care i l-a daruit unui coleg. Are nevoie doar de hartie colorata si un simplu tub de lipici si inspiratia vine de la sine.

Majoritatea creatiilor sale ajung in general  la colegi, prieteni si profesori.  Persoanele din jurul lui ii apreciaza efortul si munca depusa in fiecare creatie, iar principalii sai sustinatori sunt mai intai parintii, prietenii si diriginta sa.

Pe langa talentul sau, Tudor este si un bun elev la engleza si matematica. „Ma simt bine si entuziasmat, dar totodata nerabdator sa vad rezultatul”, a zis Tudor.

Diriginta sa, prof.Rodica Marian,  ne-a spus: ,,A fost mereu un copil inventiv  si i-am propus sa isi invete si  colegii sa practice aceasta arta”.

IOANA BIŢIŞ, ROXANA BAR

tudor01

Tudor şi subsemnatele

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: