GIANINA BAN: „I’m gone” spre România

Cântărețul de origine română Robert Jennings Word (RJ Word) are 18 ani şi locuieşte în Los Angeles, California, SUA. El a absolvit „Los Angeles Country High School for the Arts”.

image001

Robert Jennings Word (RJ Word)

RJ a început să cânte în spectacole şi să ia lecții de pian când avea 5 ani. „Lucrez şi scriu zi de zi la un proiect muzical pe care aştept cu nerăbdare să-l împărtăşesc cu voi toți.”

Primul cântec realizat a fost un single numit „Rain Boxing”. L-a scris atunci când avea 14 ani, dar l-a lansat abia în vara anului trecut.

Robert nu işi aminteşte primele emoții şi trăiri de atunci când a urcat prima dată pe scenă, pentru că era prea tânăr, însă susține că „este o emoție dincolo de orice comparaţie.” El îşi petrece timpul liber cu hobby-urile sale – drumeții, filme, prieteni şi chiar şi la sală.

Bunicul lui RJ, Al Lizer s-a născut în Los Angeles, dar părinţii lui Al (străbunicii lui RJ) Louis şi Betty Lizer s-au născut în România şi au trăit în oraşul Bacău. Al a fost un violonist şi un copil-minune, care atunci când a absolvit liceul, s-a înrolat în armată pentru a lupta în al doilea război mondial. Odată, de Crăciun, în timp ce erau staţionaţi în nordul Franţei, el a fost rugat să cânte la vioară într-o biserică engleză. Apoi, în timp ce Al a fost în Anglia, camarazii săi, întreaga să companie a fost ucisă. Muzica i-a salvat viaţa. Dar cel care şi-a iubit nepotul şi a fost foarte mândru de diplomele, premiile şi realizările lui RJ la aşa o vârstă fragedă, a murit vara trecută. (www.clickpentrufemei.ro)

 


Robert speră să viziteze România în scurt timp pentru a-şi promova muzica. În urma cu ceva timp a lansat o melodie, „I’m gone”, cu care vrea să cucerească şi să viziteze România, videoclipul piesei atrăgând peste un milion de vizualizări pe YouTube în doar o săptămână.

image002

În prezent el lucrează cu producătorul român Costi Ioniță: „Nu vă pot spune încă exact despre colaborarea mea cu Costi, însă cert e că sunt conectat cu acest artist şi plănuiesc să colaborez şi cu alți artişti români”.

GIANINA BAN

GIANINA BAN

GIANINA BAN

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: