Înscrie-te la Școala de Vară EDMERICA!

Dacă ești elev de liceu sau proaspăt absolvent, eşti aşteptat la Moeciu, între 18 și 22 iulie, pentru cinci zile pline și frumoase explorând sistemul de aplicare la universitățile americane și descoperind strategiile optime pentru admitere și finanțare. Totul la o școală de vară cu participanți la fel de entuziaști. Primul pas către studiile în SUA şi cariera ta internaţională.
EDMERICA

Sursă imagine: http://www.edmerica.ro

Ce-ți poate oferi studiul în SUA? Un sistem academic performant, unic, cu facilități de studiu și cercetare fără egal și 14 dintre cele mai bune 20 de universități din lume. Burse care pot acoperi și costurile de trai. Și, cum toate elementele dosarului de aplicare (foaia matricolă, testele SAT și TOEFL/IELTS, eseurile personale, scrisorile de recomandare, activitățile de leadership și voluntariat) sunt foarte importante, admiterea la universitățile americane este un proces holistic care favorizează o gamă variată de candidați, fie ca punctele tale forte sunt academice sau extracurriculare.
Te invităm la cinci zile de explorare a studiilor în SUA în patru pași coordonați de consilierii EDMERICA, buni cunoscători ai mediului academic american, pregătiți în America printr-un program al Departamentului de Stat al SUA. În continuarea zilelor active, vom dedica cele patru seri descoperirii comorilor oferite de universitățile din SUA, activităților tipice campusului american și ne vom bucura de cultura americană, cu filme reprezentative, spirit civic, inițiativă și muzică, totul în inima munților.
Cu EDMERICA vei descoperi cele mai bune universități din lume și un mediu academic imersiv care încurajează dezvoltarea personală și practică. Vom explora împreună procesul de aplicare și strategii pentru aplicații memorabile, care îți vor maximiza șansele de admitere și finanțare. Totul într-o ambianță creativă și stimulatoare, cu activități inedite și interesante, prin învățare experiențială, întocmai cum procedează campusul american. Zilele înțesate de activități interactive se vor încheia seara cu U.S. Culture Clubs. Iar pe 22 iulie vei fi echipat pentru a-ți începe drumul către o universitate americană potrivită și sprijinul financiar necesar.
Pentru alte informaţii, accesează link-ul
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: