„OK Google”, un pas spre evoluţie?

DUPĂ CUM SE ŞTIE, GOOGLE ESTE UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE COMPANII DIN LUME, DEOARECE LUCREAZA NEÎNCETAT LA NOI APLICAŢII, CARE, CONFORM SPECIFICAŢIILOR, AR TREBUI SĂ NE FACĂ VIAŢA MAI UŞOARĂ ŞI MAI PRACTICĂ.

De-a lungul anului 2016, Google a avut o evolutie spectaculoasa din punct de vedere al modulului de cautare pe internet, dar totusi nimic nu se compara cu aplicatia „Google Now”, care este echivalentul modulului de cautare  Siri de la firma iPhone sau al lui Carton al firmei Microsoft, creat special pentru Windows 10 sau pentru Windows 8, pe telefon sau pe calculator.

Prin urmare chiar daca aplicatia „Google Now” a fost creata in anul 2012, inca se claseaza foarte bine printre concurentii acesteia.

Google a venit cu ideea sa creeze o aplicatia „OK Google”, care iti permite sa folosesti “Google Now” cu ajutorul comenzilor vocale. Daca inca nu ai folosit aplicatia, poate urmatoarele argumente te vor convinge ca este una dintre cele mai mari inovatii pentru telefonul tau de la Google Now pana in momentul de fata.

Ce poate „OK Google”?

Ei bine, multi oameni se intreaba daca „OK Google” este doar o aplicatie in plus fata de celelalte sau reprezinta ceva semnificativ, fara de care navigarea pe internet ar fi o povara. Sper ca urmatoarele caracteristici ale aplicatiei sa raspunda la aceasta intrebare:

– datorita acestei aplicatii poti cauta pe internet fara a mai folosi tastatura telefonului;

– poti sa-ti suni prietenii si sa le trimiti mesaje prin simpla comanda vocala.

Read the rest in Paperless

HEGYES ROBERT

robert hegyes - ok google

HEGYES ROBERT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: