ADELINA CRIȘAN: No pain, no gain

Sergiu Mitra este un tânăr arbitru care studiază la Liceul Teoretic Aurel Lazăr din Oradea. Sergiu a început cursul de arbitraj fiind îndrumat de către tatăl său. care a fost convins că îi va plăcea mai mult decât la fotbal. Şi așa a și fost.

image002

Evoluția lui Sergiu a fost una favorabilă, chiar dacă a început doar de doi ani să arbitreze. Începând să arbitreze la echipe de juniori, a ajuns să arbitreze și echipe care evoluează în liga a IV-a. El speră să ajungă să arbitreze și ligile superioare peste câțiva ani.

Pentru Sergiu arbitrajul este ceva deosebit, deoarece tot mai puțină lume îl practică, este un mod de viață care te deconectează de problemele de zi cu zi și te ajută să cunoști oameni noi.

Visul lui Sergiu este a ajunge arbitru FIFA și de aceea muncește mult pentru a putea să-și atingă scopul. Modelul său in arbitraj este chiar domnul arbitru asistent Octavian Șovre, care, după părerea lui, este cel mai bun arbitru asistent din țară şi de la care a învățat multe lucruri.

Sergiu Mitra 01

Ceea ce îl motivează pe Sergiu sunt prestațiile lui de la meci la meci în care evoluează și îi dă încredere să ajungă cât mai sus posibil pentru a-și vedea visul cu ochii.

„În încheiere, aș dori să-ți mulțumesc pentru această oportunitate pe care mi-ai oferit-o de a le povesti cititorilor ceea ce înseamnă cu adevărat arbitrajul și, nu în ultimul rând, îi așteptăm pe cât mai mulți să se înscrie în toamnă la cursul de arbitri”, a mai adăugat Sergiu.

ADELINA CRIȘAN

ADELINA CRIŞAN

ADELINA CRIŞAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: