ADINA VESA: Christopher, fotograf la șaisprezece ani

Gaspar Christopher este elev în clasa a lX-a, la Liceul Mihai Viteazul, şi şi-a descoperit înclinaţia spre fotografie din întâmplare.

De la Christopher am aflat ca la inceput facea poze cu telefonul, dar s-a gandit ca si-ar dori sa devina fotograf, asa ca a facut tot posibilul sa-si indeplineasca visul.

Primele poze profesionale au fost facute cu Nikon D3000 cu obiectiv de 18-200 macro, unui prieten bun, intr-un parc. Dupa prima incercare,acesta a fost sigur ca-I pasioneaza fotografia, asa ca a inceput sa avanseze. Astfel,Chris si-a deschis o pagina de facebook, C. R.  Photography (https://www.facebook.com/C-R-Photography-828578817162175/?fref=ts ), unde putem gasi fotografii facute si editate de el.

In prezent, Christopher  face fotografii de aproximativ un an, folosind un aparat mult mai performant, Canon 5D Mark3, incadrandu-se in categoria fotografilor de portrete, facand shooting-uri photo, dar si poze la botezuri, majorate si banchete.

Persoanele  interesate il pot contacta pe pagina lui personala de Facebook, Christopher Cris (https://www.facebook.com/christopher.chris.1460?fref=ts)

ADINA VESA

adina vesa

ADINA VESA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: